Lenovo
Featured

Nokia G42 S 5G je pametni telefon kojeg možete samostalno popraviti

Kamera od 50 MP radi s nekim od najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u težim uvjetima
Kamera od 50 MP radi s nekim od najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u težim uvjetima
Kamera od 50 MP radi s nekim od najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u težim uvjetima

Nokia G42 S 5G u ljubičastoj boji napravljen je s mogućnošću popravka QuickFix tako da možete sami zamijeniti napuknute zaslone, savijene priključke za punjenje i stare baterije. U suradnji s tvrtkom iFixit, ovaj se ljubičasti ljepotan može popraviti korak po korak, pomoću praktičnih i pristupačnih zamjenskih dijelova

Nedugo nakon proglašenja „Colour of the Year 2023“ i Digital Lavender boje, koju predviđaju stručnjaci za globalne trendove WSGN, Nokia G42 S 5G stiže u ljubičastoj boji i prvi je popravljivi pametni telefon s 5G vezom tako da možete snimati, dijeliti, kupovati, streamati, sve svojim tempom i u svom stilu. Osim toga, izrađen je od 65% recikliranog stražnjeg poklopca i upakiran u mješovito pakiranje s FSC certifikatom.

Dobite odgovore. Podijelite fotografije. Pregledavajte, kupujte, radite i igrajte se – što god za vas značilo biti online, 5G povezivost koju pokreće Qualcomm Snapdragon 480+ 5G mobilna platforma, brzo vas dovodi kamo želite. Uz to, s puno memorije, hrpom prostora za pohranu i pametnom pozadinskom optimizacijom, možete bez problema „skakati“ s jedne aplikacije na drugu.

Kamera od 50 MP radi s nekim od najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u težim uvjetima. Portretni način rada stavlja vašu točku fokusa u središte pozornosti, dok noćni način rada pomaže pri kvalitetnim snimkama nakon mraka koje se sve mogu vidjeti na HD+ zaslonu od 6,56 inča. A uz OZO 3D snimanje zvuka, vaši videozapisi zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

S nevjerojatnim trajanjem baterije od 3 dana, vaša baterija Nokia G42 S 5G zadržat će 80% svog izvornog kapaciteta nakon 800 ciklusa punjenja – to je otprilike četiri godine punjenja.

Kao i svi Nokia telefoni, Nokia G42 S 5G napravljen je da traje i rigorozno je testiran na izdržljivost na svakodnevne udarce. Također ostaje ažuran, s 3 godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i 2 godine nadogradnji OS-a5.

Uz Android 13 imate veću kontrolu nad time kojim informacijama aplikacije mogu, a kojim ne mogu pristupiti, uključujući određene fotografije, videozapise i povijest međuspremnika. Uz do 3 godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja, nećete uskoro brinuti o "zastarjeloj zaštiti".

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.