Huawei

Novi rekordi Huawei AppGallery ekosustava u 2022.

Tvrtka je uložila 17,5 milijardi eura u istraživanje i razvoj što ju je dovelo do br. 1 u rangu prijava patenata i učinilo je Huawei vodećim podnositeljem zahtjeva za patente u Europi 2019. i 2020. godine
Tvrtka je uložila 17,5 milijardi eura u istraživanje i razvoj što ju je dovelo do br. 1 u rangu prijava patenata i učinilo je Huawei vodećim podnositeljem zahtjeva za patente u Europi 2019. i 2020. godine
Tvrtka je uložila 17,5 milijardi eura u istraživanje i razvoj što ju je dovelo do br. 1 u rangu prijava patenata i učinilo je Huawei vodećim podnositeljem zahtjeva za patente u Europi 2019. i 2020. godine

Huawei rast HMS ekosustava u 2022. pripisuje kontinuiranim inovacijama koje su potaknule AppGallery da postane jedna od tri najbolje globalne trgovine aplikacija i portal za besprijekorna korisnička iskustva u svim scenarijima i na svim uređajima za milijune Huawei korisnika

Među značajnim markerima širenja HMS-ova ekosustava u 2022. navodimo sljedeće:

 • AppGallery sada ima preko 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika (MAU) diljem svijeta – povećanje od 16% u odnosu na 3. tromjesečje 2020., a MAU Quick Apps sada premašuje 160 milijuna.
 • Broj aplikacija koje se mogu preuzeti iz AppGalleryja na HMS pametne telefone porastao je 147% u odnosu na prethodnu godinu.
 • Više od 220 000 aplikacija integrirano je s HMS Core diljem svijeta; više za 120% u odnosu na treće tromjesečje 2020. godine
 • AppGallery je omogućio više od 432 milijarde distribucija aplikacija u 2021. godini, skok od 12,5% u odnosu na 2020. i 96% u usporedbi s 2019.
 • Broj registriranih programera koji rade s HMS-om diljem svijeta porastao je za 200% od trećeg tromjesečja 2020., ukupno na sadašnjih 6 milijuna.
 • Huawei Mobile Services pokriva 8 glavnih regionalnih centara i 15 podatkovnih centara, pokrivajući više od 170 zemalja/regija diljem svijeta.
 • HUAWEI ID, potpuno siguran pristupnik za prijavu na sve Huawei usluge uključujući AppGallery, HUAWEI Health i HUAWEI Cloud sada ima više od 400 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika. HUAWEI ID osigurava da su osobni podaci korisnika potpuno zaštićeni bilo da preuzimaju aplikacije, upravljaju s više uređaja, kopiraju podatke itd.
 • Petal Search, HMS-ova tražilica, sada ima značajku koja korisnicima omogućuje pretraživanje informacija putem teksta te vizualnog i glasovnog povezivanja s više od 3000 partnera ekosustava.
 • S brojem aktivnih mjesečnih korisnika koji sada premašuju 40 milijuna, Petal Maps, popularni navigacijski alat, upravo je izbacio nova ažuriranja koja uključuju AR navigaciju za hodanje, dijeljenje lokacije u stvarnom vremenu i sustav rasta korisnika, koji stvara impresivnije i realističnije iskustvo karte za korisnike.
 • HUAWEI Assistant postigao je više od 260 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika do rujna ove godine, pružajući korisnicima praktične usluge SmartCare Cards te putne, gradske, kupovne i financijske usluge.
 • Globalne usluge pretraživanja za 310 milijuna korisnika sada pruža HUAWEI AI Search, povezujući ih s lokalnim, mrežnim i globalnim informacijama u više od 170 zemalja i regija.

Još jedno područje HMS ekosustava koje je doživjelo značajan rast u 2022. su HUAWEI Ads, komercijalna platforma koja omogućuje programerima i oglašivačima targetiranje  više od 730 milijuna korisnika Huawei uređaja. I ne samo to, Huawei blisko surađuje sa svojim partnerima kako bi im pomogao što bolje unovčiti aplikacije i osmisliti promocije koje potiču veći angažman s korisnicima.

HUAWEI Ads platforma se može pohvaliti sa sljedećim podacima:

 • Rast broja oglašivača povećao se 9 puta u periodu od 2020., sve do 2000+ oglašivača u više od 200 oglašivačkih industrija u 2022.
 • Rast broja izdavača povećao se 4 puta u istom razdoblju na ukupno 360.000+ izdavača.
 • Svaki dan zaprimi se 4 milijarde zahtjeva za oglase, a očekuje se da će broj porasti za 400% tijekom 2023.
 • 49 000 aplikacija diljem svijeta integrirano je s Ads Kits.
 • 40% ukupnog prometa HUAWEI oglasa dolazi iz Europe.
 • Ključna prednost HUAWEI Ads je što može poslovati s bazom od 730 milijuna globalnih mjesečno aktivnih korisnika. Ovo oglašivačima omogućuje precizno ciljanje informacija o korisnicima putem više kanalnog oglašavanja koje pokriva cijeli korisnički tok (AppGallery, Display, Search Ads). Uz to, zahvaljujući oglasnim SDK-ovima, HUAWEI oglasi mogu raditi putem aplikacija trećih strana i mreža trećih strana, što omogućuje pristup bilo kojem Android uređaju.

U Europi, poslovna vizija za Huawei Mobile Services (HMS) kombinacija je inovativnih uređaja i ekosustava suradnje. To je vješto ilustrirano u nedavnom lansiranju pametnih telefona serije Mate 50 Pro i nova 10 koji se oslanjaju na višestruke usluge koje podržava HMS ekosustav. Uz to, HUAWEI Health, koji sada opslužuje više od 400 milijuna korisnika diljem svijeta, koristi mogućnosti sinkronizacije za dijeljenje podataka o vježbanju s raznim fitness aplikacijama dostupnim iz AppGalleryja. Samo aplikacija HUAWEI Health ima 97 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika što je porast od 17%, u odnosu na prethodnu godinu. Više od 13 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika, što je u porastu za 20% u odnosu na prethodnu godinu, koristi je za praćenje svojih sportskih aktivnosti, dok je 16 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika, što je porast od 17%, u odnosu na prethodnu godinu, koristi za analizu obrasca spavanja, Naposljetku, 26 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika koristi HUAWEI Health za svoje opće zdravlje, što porast od 17% u odnosu na prethodnu godinu.

Rast HMS-a također odražava širenje i branda Huawei u protekloj godini. Huawei, koji se trenutno procjenjuje na 71,2 milijarde dolara, doživio je globalni rast vrijednosti brenda od više od 28% na godišnjoj razini. Ovo je poguralo Huawei do devetog mjesta na ljestvici Global 500 brandova, prema BrandFinanceu.

Tvrtka je uložila 17,5 milijardi eura u istraživanje i razvoj što ju je dovelo do br. 1 u rangu prijava patenata i učinilo je Huawei vodećim podnositeljem zahtjeva za patente u Europi 2019. i 2020. godine.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.