| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Xiaomi predstavio Redmi Note 10 seriju  - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Xiaomi predstavio Redmi Note 10 seriju

Redmi Note 10 Pro omogućuje profesionalno te jednako tako telemakro snimanje videozapisa
Redmi Note 10 Pro omogućuje profesionalno te jednako tako telemakro snimanje videozapisa
Redmi Note 10 Pro omogućuje profesionalno te jednako tako telemakro snimanje videozapisa

Xiaomi je predstavio novo proširenje svoje mid-range serije pametnih telefona s novim Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 i Redmi Note 10 5G modelima 

108 MP Voyager, 64 MP Adventurer, AMOLED Explorer i 5G Pioneer čine novu Redmi Note seriju s kojom Xiaomi predano nastavlja pružati najnovija dostignuća svima te sjeda na tron mid-range kralja industrije pametnih telefona.

Redmi Note 10 Pro podiže cjelokupnu seriju na višu razinu sa svojom kamerom najveće rezolucije, što ga čini mid-range kraljem mobilne fotografije. Kombinacija 108 MP senzora s 9 u 1 binning tehnologijom i Dual nativo ISO tehnologijom uhvatit će najfinije detalje, pružiti veći dinamički raspon i pružiti pregršt mogućnosti za uređivanje fotografija. Zahvaljujući noćnom načinu (Night mode 2.0) kojeg pokreće RAW višeokvirni algoritam, korisnici mogu uhvatiti očaravajuće vizuale čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Redmi Note 10 Pro omogućuje profesionalno te jednako tako telemakro snimanje videozapisa. Također, donosi nekoliko novih načina snimanja – Photo Clones, Video Clones, Dual Video i Long Exposure koji će dijeljenje fotografija i videozapisa na društvenim mrežama učiniti zabavnijim.

Uz bešavni redizajn, Arc bočni senzor za otisak prsta i 6.67” 120Hz AMOLED DotDisplay, Redmi Note 10 Pro pruža ugodno all-around korisničko iskustvo. Elegantan i izdržljiv, opremljen Corning Gorilla Glass 5 staklom s prednje strane koje ga štiti od ogrebotina i oštećenja, dostupan je u 3 boje koje će vas ostaviti bez daha – Onyx Gray, Glacier Blue i Gradient Bronze.

Kada je riječ o performansama, Redmi Note 10 Pro uistinu obara s nogu. Opremljen je jednim od najsnažnijih 4G procesora na tržištu Qualcomm Snapdragon ️ 732G. Idealan za igrače te jednako tako za snimatelje, ovaj pametni telefon koji nudi vrhunske performanse i malu potrošnju energije, impresivan zvučni sustav s dvostrukim zvučnicima, pruža optimalno on-the-go iskustvo gledanja. Zahvaljujući bateriji od 5.020 mAh (typ) i naprednom brzom punjenju od 33W, uređaj je brzo spreman za ponovno korištenje.

Zahvaljujući moćnom MediaTek Helio G95 procesoru, Redmi Note 10S pruža bolju brzinu igranja
Zahvaljujući moćnom MediaTek Helio G95 procesoru, Redmi Note 10S pruža bolju brzinu igranja
Zahvaljujući moćnom MediaTek Helio G95 procesoru, Redmi Note 10S pruža bolju brzinu igranja

Redmi Note 10S i Redmi Note 10 pružaju optimalno iskustvo gledanja sa 6,43-inčnim AMOLED DotDisplay-om. Kao i Redmi Note 10 Pro, oba uređaja dolaze s bešavnim redizajnom i ažuriranjima, uključujući Arc bočni senzor otiska prsta, brzo punjenje od 33W, svjetlosni senzor od 360 stupnjeva i impresivne dvostruke zvučnike.

Redmi Note 10S i Redmi Note 10 spremni su zabilježiti sve životne trenutke sa svojim četverostrukim kamerama koje se sastoje od ultra širokokutne kameru od 8MP za grupne snimke, makro kamere od 2MP za krupne planove i senzor dubine od 2MP za portrete. Redmi Note 10S opremljen je glavnom kamerom od 64MP koja donosi ogroman napredak u odnosu na prethodnu generaciju, a čak i nadmašuje neke vodeće modele u segmentu piksela. S druge strane, Redmi Note 10 opremljen je glavnom kamerom od 48 MP koja nimalo ne zaostaje kada je u pitanju snimanje impresivnih fotografija. Redmi Note 10S i Redmi Note 10 opremljeni su Pro time-lapse značajkama, što predstavlja dodatak prethodnim usporenim snimkama, noćnom načinu rada i standardnim time-lapse značajkama.

Zahvaljujući moćnom MediaTek Helio G95 procesoru, Redmi Note 10S pruža bolju brzinu igranja, poboljšane performanse i GPU te brzinu rada do 900 MHz, dok je Redmi Note 10 opremljen brzim i lijepim svakodnevnim procesorom koji će vas s lakoćom pratiti tijekom svih vaših dnevnih korištenja uređaja zahvaljujući  potpuno novom Qualcomm Snapdragon 678 procesoru.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675