| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31 - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Galaxy A31 biti će dostupan krajem srpnja, po cijeni od 1.349 kuna u crnoj i plavoj boji.

Galaxy A31 biti će dostupan krajem srpnja, po cijeni od 1.349 kuna u crnoj i plavoj boji.

Samsung je predstavio novi Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh, a također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj

Korisnici pred sobom imaju veliki Infinity-U zaslon od čak 6.4 inča, koji se prostire od ruba do ruba, kako bi lakše uronili u svoje omiljene video snime, igrice ili live sadržaj u odličnoj FHD+ Super AMOLED kvaliteti. Zaslon se nalazi u tankom 8.6 mm kućištu koje idealno leži u ruci korisnika.

Glavna kamera sa 48MP na Galaxy A31 omogućava korisnicima snimanje fotografija i videozapisa u visokoj rezoluciji s nevjerojatnom čistoćom slike. Vrhunska 8MP ultra široka kamera, s rotacijskim poljem od 123 stupnja, omogućuje veći obuhvat područja fotografiranja. Makro kamera od 5MP omogućuje snimanje iz bliza pružajući profinjeniju snimku, dok dubinska kamera od 5MP omogućava snimanje Live Focus snimaka u kojima se ističe objekt.

Korisnicima je potreban telefon čija baterija može trajati cijeli dan. Stoga, Galaxy A31 dolazi s baterijom od 5000 mAh koja im daje snagu za streaming, dijeljenje i igranje. U slučaju da se baterija isprazni, korisnici ne trebaju brinuti. Zahvaljujući brzini punjenja od izuzetnih 15W, uređaj će biti pun za samo 30 minuta.

Galaxy A31 ima napredni Octa-core procesor, 4 GB RAM-a, a dolazi i s AI Game Booster tehnologijom te 64 GB interne memorije uz mogućnost nadogradnje do 512 GB, tako da se može preuzimati više, a brisati manje.

U A31 pametni telefon ugrađena je Samsung Knox tehnologija koja štiti telefon. Skener otiska prsta na ekranu pruža visokotehnološku biometrijsku provjeru identiteta, tako da uređaj može otključati dodirom jedino korisnik.

Galaxy A31 biti će dostupan krajem srpnja, po cijeni od 1.349 kuna u crnoj i plavoj boji.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675