| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei skočio na drugo mjesto po isporukama nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. godine - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Huawei skočio na drugo mjesto po isporukama nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. godine

Huaweijevo poslovanje vezano uz pametne satove raste, a ovom trendu je pripomogla i nova Watch GT 2 serija, globalno lansirana u prvom tromjesečju 2020.

Prema nedavno objavljenom „Worldwide Quarterly Wearable Device Tracker„ izvješću IDC-a (International Data Corporation), globalne isporuke nosivih uređaja u prvom tromjesečju 2020. godine dosegnule su 72,6 milijuna isporučenih uređaja, što je porast od 29,7% u usporedbi s istim razdobljem prošle godine

Prema izvješću, Huawei je zadržao visok udio tržišta nosivih uređaja u prvom tromjesečju 2020. godine, uz godišnji porast isporuka pametnih satova za 62,2%. U segmentu pametnih satova, u prvom tromjesečju 2020. isporučeno je 16,9 milijuna uređaja, što je pad od 7,1% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Huawei je na drugom mjestu s 2,6 milijuna isporuka, što je 118,5 postotno povećanje u odnosu na isto razdoblje prošle godine, čime je Huawei postao jedini brand pametnih satova koji je pokazao rast veći od 100%.

Izvještaj IDC-a pokazuje kako je Huawei nastavio rasti zahvaljujući snažnoj internetskoj prisutnosti i bliskim vezama s maloprodajnom mrežom. Osim kineskog tržišta, Huawei je također uspješno napredovao na tržištima Europe te Latinske Amerike.

Huaweijevo poslovanje vezano uz pametne satove raste, a ovom trendu je pripomogla i nova Watch GT 2 serija, globalno lansirana u prvom tromjesečju 2020. Kroz kontinuiranu optimizaciju senzorske tehnologije, Huaweijevi pametni satovi donose značajnije prednosti nad svojim konkurentima kod praćenja fitnessa i zdravlja.

Nadalje, kako Huawei ubrzava provedbu cjelovite bežične AI životne strategije 1 + 8 + N u 2020. godini, njihovi pametni satovi na još bolji način integriraju se u Huaweijev ekosustav, nudeći potrošačima bogatije iskustvo vježbanja i praćenja zdravlja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675