| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei predstavio Y5p i Y6p - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Huawei predstavio Y5p i Y6p

Huawei Y5p i Y6p dolaze s predinstaliranom AppGallery trgovinom

Oba uređaja dolaze s velikim zaslonima, 5,45-inčnim FullView zaslonom kod Y5p-a i 6,3-inčnim FullView zaslonom na Huaweiju Y6p, rade na EMUI10.1 korisničkom sučelju, a uređaji su također opremljeni nizom značajki koje su namijenjene osiguravanju još ugodnijeg korištenja telefona

Huaweijeva Y serija dolazi s EMUI-jem 10.1 - najnovijom verzijom Huaweijevog korisničkog sučelja temeljenog na Androidu. HUAWEI Y5p i Y6p dolaze s nizom mogućnosti optimizacije sustava i intuitivnim značajkama koje će poboljšati korisničko iskustvo. Huawei EROFS na EMUI-ju 10.1 poboljšava brzinu nasumičnog čitanja i brzinu odziva. U isto vrijeme, ova tehnologija može osigurati oko 2 GB dodatnog prostora za pohranu koji je ekvivalent 1.000 slika ili 500 dodatnih audio datoteka. Zahvaljujući njemu, korisnici se više ne moraju brinuti zbog nedostatka memorije na svojim pametnim telefonima.

Kako bi korisnici ostali online tijekom cijelog dana, pametni telefoni dolaze sa snažnim baterijama koje ih neće iznevjeriti. Huawei Y6p s jednim punjenjem podržava do 32 sata reprodukcije videa, kao i 20 sati surfanja na 4G mreži, dok HUAWEI Y5p osigurava 17 sati reprodukcije videa i 13 sati 4G surfanja.

Uz veliku bateriju, Huawei Y5p i Y6p dolaze s podrškom za AI tehnologiju uštede energije koja može otkriti pozadinske aplikacije koje troše mnogo energije i automatski isključiti programe koje pretjerano troše bateriju.

Huawei Y6p ima trostruku kameru koja se sastoji od 13 MP glavne kamere, širokokutne kamere od 5 MP i kamere za snimanje dubine prostora od 2 MP. Ove tri kamere rade u sinergiji kako bi postigle izvanrednu kvalitetu fotografija. U međuvremenu, prednja kamera od 8 MP dolazi s naprednim algoritmima za uljepšavanje koji pomažu u snimanju prekrasnih selfija.

Huawei Y5p je opremljen 8 MP stražnjom kamerom koja uključuje i HDR način rada. Ovaj način rada nudi specifična podešavanja svjetline za fotografije. Selfie kamera od 5 MP također podržava značajku otključavanja lica, te istovremeno snima zapanjujuće selfije, spremne za dijeljenje na društvenim mrežama.

Huawei Y seriju pokreću osmojezgreni procesori kako bi korisnici adekvatno rješavali svakodnevne zadataka s ekstremnom učinkovitošću. Huawei Y5p dolazi s 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije koja se može proširiti do 512 GB. Što se tiče Y6p, on može lako pokrenuti više aplikacija odjednom zahvaljujući 3 GB RAM-a i nudi 64 GB pohrane za korisnike.

Uz to, Huawei Y5p i Y6p dolaze s predinstaliranom AppGallery trgovinom, Huaweijevom službenom trgovinom aplikacija koja nudi mnoštvo globalnih i lokaliziranih aplikacija kako bi obogatila korisničko iskustvo. Huaweijev AppGallery nudi prvu pravu alternativu dosadašnjem standardu u zadnjih 10 godina. Otkad je globalno lansiran, AppGallery je pokazao impresivan rast: preko 28 milijuna aktivnih korisnika u Europi te preko 400 milijuna globalno.

Huawei Y5p moguće je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749 HRK, a preporučena maloprodajna cijena Huaweija Y6p iznosi 1.199 HRK. Uređaje je moguće nabaviti kod ovlaštenih prodajnih partnera.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675