| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung Galaxy A41 i A21s dostupni po odličnoj cijeni - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Samsung Galaxy A41 i A21s dostupni po odličnoj cijeni

Infinity-O zaslon u kombinaciji s 6,5 inchnim HD-om svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizualni doživljaj

Infinity-O zaslon u kombinaciji s 6,5 inchnim HD-om svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizualni doživljaj

Samsung Galaxy A41 dolazi s vrhunskim Super AMOLED Infinity-U zaslonom od 6,1 incha koji pruža izvanredan doživljaj gledanja, ovaj pametni uređaj opremljen je izdržljivom baterijom od 3 500 mAh-a, koja također ima mogućnost 15W brzog punjenja

Osim toga, trostruke kamere, od kojih je glavna s 48MP, makro kamera od 5MP i ultra široka kamera od 8MP, omogućuju stvaranje visokokvalitetnih fotografija. Zadivljujuće selfije i visokokvalitetne videopozive omogućuje prednja kamera od 25MP s fokusom uživo.

Pored izvrsnih funkcionalnosti, krasi ga elegantan dizajn koji se dodatno ističe zaobljenim kutovima, ali i ritmičnim uzorcima na stražnjoj strani uređaja u novim paletama boja. Ovaj uređaj dolazi u tri boje –  crnoj, bijeloj i plavoj, sa završim slojem koji odaje sjaj. Uređaj je dostupan na hrvatskom tržištu od 22. svibnja 2020., po cijeni od 2.299 kuna.

Infinity-O zaslon u kombinaciji s 6,5 inchnim HD-om svrstava Samsung Galaxy A21s u uređaje koji pružaju jedinstven vizualni doživljaj. Bez obzira igrali igrice ili gledali videozapise, omjer prikaza 20:9 u kombinaciji s Dolby Atmos zvukom korisnicima omogućava pored odličnog vizualnog doživljajima i izvrsno video iskustvo. Korisnici će također biti izuzetno zadovoljni mogućnostima trostrukih kamera. Glavna kamera od 48MP, zajedno s 8MP ultra širokom kamerom, omogućuje snimanje fotografija na razini profesionalnosti, dok je za fokusirane fotografije s profesionalnim pozadinskim efektom zadužena makro kamera od 2MP.

Korisnici mogu provesti bezbrižno vrijeme igrajući igrice i snimajući video zapise, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh-a. Također, brzo punjenje od 15W omogućuje promptnu dostupnost uređaja. Prostor za pohranu od 64GB interne memorije i vanjskom memorijom do 512 GB odlična je vijest za sve one koji ne vole brinuti o problemu pune memorije. Uređaj će biti dostupan na hrvatskom tržištu u sredinom lipnja 2020., u crnoj, bijeloj i plavoj boji, po cijeni od 1.599 kuna.

Samsung Galaxy A41 i Samsung Galaxy A21s unatoč razlikama, očituju se u sličnostima u obliku odličnih mogućnosti kamere, velikog zaslona koji pruža vrhunski vizualni doživljaj i izdržljive baterije.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675