| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung Galaxy Tab S6 Lite idealan je tablet za učenje, rad i zabavu - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Samsung Galaxy Tab S6 Lite idealan je tablet za učenje, rad i zabavu

 Bez obzira koristi li se tablet za učenje, rad ili stanku, najnovija verzija S Pen olovke savršen je asistent u vođenju bilješki i organizaciji obaveza

Galaxy Tab S6 Lite je moderan i pristupačan tablet namijenjen radu i zabavi, s velikim zaslonom, tankim i kompaktnim dizajnom te redizajniranom S Pen olovkom, Galaxy Tab S6 Lite predstavlja idealan izbor tableta za brzinsko vođenje bilješki te uživanje u omiljenom sadržaju 

Bez obzira koristi li se tablet za učenje, rad ili stanku, najnovija verzija S Pen olovke savršen je asistent u vođenju bilješki i organizaciji obaveza. Uz pomoć novog dizajna i s težinom od samo 7.03 g, S Pen olovka se zbog svoje udobnosti može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje. Nakon završetka rada, S Pen olovka će se magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske, pa se ne moramo brinuti da ćemo je izgubiti. Također, nije ju potrebno niti puniti zbog inovativnog načina korištenja bez baterije.

Pomoću Samsung Notes aplikacije, bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis. Uz pomoć sustava oznaka te povećanja od 300%, bilješke se lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te pohranjuju u PDF, JPEG te WORD formate, kao i tekstualne datoteke. 

S 10.4-inčnim zaslonom i ultra-tankim rubovima, Galaxy Tab S6 Lite pruža nevjerojatno iskustvo svakom korisniku svojim širokim i čistim prikazom. Njegova lagana težina čine ga idealnim tablet uređajem za obavljanje više zadataka, bilježenje i gledanje videozapisa ili filmova. Opremljen najnovijom verzijom korisničkog sučelja optimiziranim za velike zaslone, Galaxy Tab S6 Lite pruža intuitivno i jednostavno korištenje te navigaciju kroz uređaj, čineći prebacivanje između više aplikacija neometanim i bez napora. 

Galaxy Tab S6 Lite dolazi s inteligentnim, korisnim te zabavnim značajkama koje pružaju veći svakodnevni užitak uz glazbu, streamanje sadržaja, online kupovinu te povezivanje s prijateljima. Uređaj je opremljen i s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk.

Samsung je udružio YouTube i Spotify kako bi još više različitog sadržaja bilo dostupno na Galaxy uređajima. Korisnici Galaxy Tab S6 Lite mogu uživati ​​u YouTube videozapisima bez oglasa, mogućnosti preuzimanja i gledanja videozapisa izvan mreže i besplatan pristup YouTube glazbi i YouTube djeci uz YouTube Premium 4 mjeseca. Spotify se bez problema integrira u korisničko sučelje Galaxy Tab S6 Lite, tako da možete lako pretraživati ​​glazbu i podcaste ili čak postaviti omiljenu pjesmu kao svoj alarm. Također, možete jednostavno uključiti Netflix pomoću Bixby Voicea, još je jednostavnije pronaći TV emisije i filmove. Galaxy Tab S6 Lite može se bežično povezati s postavkom kućnih zvučnika, tako da možete reproducirati svoje omiljene popise pjesama s Spotifyja na drugom uređaju ili zvučniku oko vašeg doma, a sve to kontrolira vaš tablet. 

Galaxy Tab S6 Lite može koristiti cijela obitelj, gdje će, uz Samsung Kids aplikaciju, najmlađima roditelji moći ograničiti vrijeme za igru, kao i pristup određenim aplikacijama kako bi djeca sigurno zakoračila u šareni digitalni svijet pun aplikacija i igara za učenje i dobar provod.  

Galaxy Tab S6 Lite dostupan je u Oxford sivoj i Angora plavoj boji, s pripadajućom S Pen olovkom te izbornom rasklopivom zaštitnom maskom.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675