| | | |

powered_by_lenovo_2020 Nokia telefoni u novom James Bond filmu - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Nokia telefoni u novom James Bond filmu

Ostali budući Nokia telefoni koji se nalaze u filmu su Nokia 7.2, koja ima snažnu 48MP trostruku kameru s Quad Pixel tehnologijom i ZEISS Optikom i poznata Nokia 3310 koju svi obožavatelji poznaju i vole

HMD Global je najavio da je Nokia službeni telefonski partner 25. James Bond filma "Za smrt nema vremena", film će prikazati prvi ikad 5G Nokia pametni telefon, koji će uskoro biti najavljen, zajedno s drugim budućim Nokia telefonima

Prije izdavanje filma, HMD Global će 8. ožujka otkriti prvi pogled na njihovu novu reklamu. U njoj se pojavljuje Lashana Lynch u ulozi agentice Nomi, a radi se o reklami koja je dio najveće globalne marketinške kampanje ove kompanije koja prikazuje Nokia pametne telefone kao jedini uređaj koji ćete ikada trebati. Oglas je režirala Amma Asante, dobitnica nagrade BAFTA, a nadahnut je filmom Za smrt nema vremena.

Video traje 90 sekundi, a u njemu je ekskluzivno prikazan pogled na Nokia pametni telefon koji će tek biti otkriven. Sniman je uz pozadinu poznate Londonske linije horizonta na kojoj se nalazi Katedrala sv. Pavla i Shard neboder. Agentica Nomi koristi niz mogućnosti na svom novom pametnom Nokia telefonu, koji će uskoro biti otkriven, da bi dovršila svoj zadatak.

Niz Nokia telefona će se pojaviti u filmu Za smrt nema vremena, kao sastavni dio integrirane kampanje unutar kina, digitalnih medija, društvenih medija, OOH i maloprodaje, a koja će biti pokrenuta u nedjelju, 8. ožujka, na Međunarodni dan žena. U filmu, Agentica Nomi koristi niz mogućnosti koje su dio portfelja novih Nokia telefona, uključujući prvi ikad 5G Nokia pametni telefon, koji će u potpunosti biti otkriven 19. ožujka, puno prije filma Za smrt nema vremena, koji u kina u Hrvatsku stiže 12. studenog 2020. i prikazuje posvećenost dostavljanju iskustva koje je premium, ali ipak pristupačno svima.

Ostali budući Nokia telefoni koji se nalaze u filmu su Nokia 7.2, koja ima snažnu 48MP trostruku kameru s Quad Pixel tehnologijom i ZEISS Optikom i poznata Nokia 3310 koju svi obožavatelji poznaju i vole. Partnerstvo s filmom omogućava HMD Globalu, domu Nokia telefona, da prikaže svoj status globalnog proizvođača Android pametnih telefona, uz naglasak na njegovu predanost sigurnosti, brzini i inovacijama te ispunjavanju zahtjeva najtežih korisnika na svijetu; MI6 agenata.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675