| | | |

Black Friday i Cyber Monday u Tele2

Pin It

Za sve ljubitelje Samsunga, u ponudi Tele2 je i legendarni Samsung S9+Za sve ljubitelje Samsunga, u ponudi Tele2 je i legendarni Samsung S9+

Groznica Black Fridaya zavladala je u Tele2 i trajat će od 29. studenoga do 2. prosinca, odnosno do Cyber Mondaya, a dolazi s vrhunskim flagship mobitelima u pola cijene, za sve one koji su htjeli kupiti jedan od flagship mobitela, sada je idealan trenutak

U vrijeme trajanja akcije uz tarifu Raspali s BEZBROJ GB korisnici mogu odabrati Huawei Mate 20 Pro ili Huawei P20 Pro za samo jednu kunu odmah, a ostatak na rate, ili Samsung Galaxy S9+ za 59 kuna odmah, ostatak na rate.

Oba Huaweija dolaze s iznimno kvalitetnim kamerama za bilježenje najboljih fotografija za pamćenje, a 128 GB interne memorije omogućuje bezbrižno spremanje tih fotografija, ali i mnogobrojnih aplikacija. Bilo da odaberu manje ili veće kućište, korisnici mogu biti sigurni da dobivaju mobitel vrhunskih značajki.

Za sve ljubitelje Samsunga, u ponudi Tele2 je i legendarni Samsung S9+, koji zahvaljujući rezoluciji QHD+ od 1440 x 2960 piksela osigurava doživljaj gledanja fotografija ili drugog sadržaja kao da ste se nalazili ondje u trenutku kada su snimljene.

Najnovija ponuda upotpunjuje blagdanski izlog u Tele2, bilo da je to mobitel za osobnu upotrebu ili za dar. Osim vrhunskih uređaja, zahvaljujući tarifi Raspali s BEZBROJ GB omogućeno je bezbrižno surfanje bilo kada i bilo gdje te dijeljenje fotografija i videa bez razmišljanja o potrošenim gigabajtima.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675