| | | |

Samsung nudi popravak mobilnog telefona u samo sat vremena

Pin It

U slučaju da se radi o složenijem kvaru i da je za popravak ipak potrebno više od sat vremena, Samsung će riješiti problem u što kraćem roku te vam ponuditi  dostavu popravljenog uređaja ravno na kućnu adresuU slučaju da se radi o složenijem kvaru i da je za popravak ipak potrebno više od sat vremena, Samsung će riješiti problem u što kraćem roku te vam ponuditi dostavu popravljenog uređaja ravno na kućnu adresu

U Samsungu su još jednom pokazali da znaju osluškivati potrebe korisnika te su ponudili još jednu kvalitetnu i efikasnu uslugu, sko imate problem sa svojim mobilnim uređajem, više ne morate danima čekati na rezultat dijagnostike i popravak jer je za rješenje kvarova sada dovoljno svega 60 minuta

U slučaju da se radi o složenijem kvaru i da je za popravak ipak potrebno više od sat vremena, Samsung će riješiti problem u što kraćem roku te vam ponuditi  dostavu popravljenog uređaja ravno na kućnu adresu.

Često se radno vrijeme servisa poklapa s našim radnim vremenom pa se dogodi da kada konačno izađemo s posla kako bi odnijeli svoj uređaj na popravak, servis je zatvoren. Samsung je doskočio ovom problemu i njegovi servisni centri sada rade znatno dulje jer nastoje pratiti potrebe suvremenog, zaposlenog čovjeka. Anytime Servis usluga, za vlasnike kućanskih uređaja, dostupna je svakog radnog dana od 17 do 21 i vikendom od 10 do 18 sati, do 31. listopada 2019.

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti uređaj osobno u servis, ne brinite. Tu je Samsung pogodnost Servisa od vrata do vrata. Na vama je samo da nazovete Samsung pozivni centar i zatražite pogodnost, a Samsung će organizirati preuzimanje uređaja na vašoj adresi, servis te povratak istog na željenu adresu. I to sve potpuno besplatno.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675