| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei isporučio 200 milijuna pametnih telefona u 2019. godini u rekordnom roku - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Huawei isporučio 200 milijuna pametnih telefona u 2019. godini u rekordnom roku

Nedavno je predstavljena i Huawei Mate 30 serija koja je dočekana s velikim odobravanjem kritičara

Huawei je objavio kako je u 2019. godini isporučio 200 milijuna pametnih telefona, što je 64 dana ranije u usporedbi s prošlom godinom, Huaweijeva usredotočenost na razvoj tehnologije i inovativni dizajn te predanost potrošačima širom svijeta, rezultirala je sve većom podrškom koju kompanija uživa kod korisnika te rastom povjerenja i predanosti brandu

U 2019. godini predstavljeno je nekoliko uređaja koji su posebno oduševili potrošače, uključujući višestruko nagrađivanu Huawei P30 seriju, dok se P30 Pro smatra pametnim telefonom s trenutno najboljom kamerom na tržištu i liderom kategorije. EISA, grupa koja se sastoji od 55 najcjenjenijih svjetskih časopisa za potrošačku elektroniku, proglasila je Huawei P30 Pro najboljim pametnim telefonom 2019. – 2020. godine, što je druga godina zaredom da je Huawei osvojio ovu nagradu.

Nedavno je predstavljena i Huawei Mate 30 serija koja je dočekana s velikim odobravanjem kritičara. Zahvaljujući vodećem 5G čipsetu – Kirinu 990, četverostrukoj kameri sa SuperSensing Cine Camera tehnologijom koja se trenutno nalazi na vrhu DxOMark ljestvice i futurističkom dizajnu, Huawei Mate 30 Pro Android Authority nazvao je „originalnom, beskompromisnom perjanicom“, dok je GSM Arena istaknula kako uređaj „ima najbolju kameru ikad viđenu na pametnom telefonu“, što je dodatno učvrstilo Huaweijevu reputaciju tržišnog lidera.

U znak obilježavanja ove prekretnice, kompanija je predstavila i prigodno izdanje Huaweija Mate 30 Pro 5G. Posebno izdanje dolazi s 8 GB radne memorije u kombinaciji s 512 GB interne memorije i bit će dostupna u Forest Green i Orange izdanjima s veganskom kožom.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675