| | | |

Redmi Note 8 stigao u Hrvatsku

Pin It

Redmi Note 8 revolucionaran je i po tome što predstavlja prvi uređaj iz Xiaomijeve Redmi Note serije koji je opremljen četverostrukom stražnjom kameromRedmi Note 8 revolucionaran je i po tome što predstavlja prvi uređaj iz Xiaomijeve Redmi Note serije koji je opremljen četverostrukom stražnjom kamerom

U hrvatski Mi Store stigao je Redmi Note 8, prvi pametni telefon iz Redmi Note serije kojemu je dodijeljena prestižna TÜV Rheinland potvrda

Ovaj certifikat, koji izdaje ovlašteno tijelo TÜV Rheinland, potvrđuje usklađenost Redmi Note 8 pametnog telefona s odgovarajućim standardima i propisima na nacionalnom i međunarodnom tržištu, a osobito na tržištu Europske unije.

Redmi Note 8 revolucionaran je i po tome što predstavlja prvi uređaj iz Xiaomijeve Redmi Note serije koji je opremljen četverostrukom stražnjom kamerom. Glavna stražnja kamera sa 48 MP senzorom ultra visoke rezolucije, širokokutna 8 MP kamera od 120 stupnjeva s podrškom inteligentne korekcije izobličenja, 2 MP makro kamera i 2 MP senzor dubine čine ovaj pametni telefon spremnim za savršene fotografije u svakoj situaciji, bez obzira na vremenske uvjete. Nezaboravno vizualno iskustvo dodatno će ojačati i 13 MP prednja kamera koja omogućava snimanje panoramskog i AI portretnog selfija uz 6,3 inčni LCD dot drop ekran s FHD+ rezolucijom (kontrast 1500:1) kojemu je TÜV Rheinland dodijelio certifikat za kvalitetu zaštite očiju, odnosno smanjenu količinu štetnog plavog svjetla. 

Redmi Note 8 opremljen je Qualcomm Snapdragon 655 procesorom te baterijom kapaciteta 4000 mAh. Cjelokupni uređaj zaštićen je Corning Gorilla staklom pete generacije.

Redmi Note 8, u varijantama od 4 GB RAM + 64 GB ROM i 4 GB RAM + 128 GB ROM, dostupan je u Neptune Blue boji u sklopu zagrebačkog Mi Storea, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, smještenog u Arena Centru po cijenama od 1.599 kn (4 GB RAM + 64 GB ROM) i 1.749 kn (4 GB RAM + 128 GB ROM). Za sve Xiaomi mobilne uređaje kupljene u Mi Storeu i/ili kod ovlaštenih distributera, uz vrhunski proizvod, osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675