| | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei Mate 30 Pro zasjeo na prvo mjesto DxOMark ljestvice - CroPC.net

Huawei Mate 30 Pro zasjeo na prvo mjesto DxOMark ljestvice

Pin It

Supersensing 40MP kamera s nizom boja RYYB dizajnirana je tako da privuče još više svjetla, osiguravajući tako da Huawei Mate 30 Pro stvori vrlo detaljne slike visoke razlučivosti pa čak i ako su one snimljene u uvjetima slabog osvjetljenjaSupersensing 40MP kamera s nizom boja RYYB dizajnirana je tako da privuče još više svjetla, osiguravajući tako da Huawei Mate 30 Pro stvori vrlo detaljne slike visoke razlučivosti pa čak i ako su one snimljene u uvjetima slabog osvjetljenja

Pametni telefon Huawei Mate 30 Pro na DxOMark ljestvici zauzeo je prvo mjesto s ukupnim 121 bodom, što je za čak četiri boda više od drugoplasiranog pametnog telefona, takvo priznanje potvrdilo je lidersku poziciju Huaweija te podignulo ljestvicu mobilne fotografije, Huawei Mate 30 Pro ostvario je i dosad najbolji rezultat od 131 boda kada su u pitanju fotografije

 “S ukupnom ocjenom od 121, Huawei Mate 30 Pro novi je broj jedan na našoj ljestvici mobilnih kamera. To je novi rekord koji je iznad svih očekivanja. O kvaliteti novog Huaweija svjedoči i činjenica da je konkurenciju ostavio daleko iza sebe”, objavljeno je danas na DxOMark-u.

DxOMark je neovisan  istraživački portal koji testira razne parameter kamere na pametnim telefonima u laboratorijskim i stvarnim uvjetima. Povijesno testiraju i senzore na DSLR i DSLM fotoaparatima pa se njihova ljestvica u svijetu mobilne industrije uzima kao najrelevantnija.

Sustav kamera na novom Huaweiju Mate 30 Pro uključuje 40MP SuperSensing kameru, 40MP Cine kameru, 8MP telefoto kameru te 3D dubinsku kameru. SuperSensing kamera dvostruka je glavna kamera koja može snimati zadivljujuće fotografije, a naročito ako se tome pridodaju opcije ultra širokog noćnog fotografiranja te fotografije ultra širokog kuta s uključenim HDR-om + ili Pro-Bokeh efektom.

Supersensing 40MP kamera s nizom boja RYYB dizajnirana je tako da privuče još više svjetla, osiguravajući tako da Huawei Mate 30 Pro stvori vrlo detaljne slike visoke razlučivosti pa čak i ako su one snimljene u uvjetima slabog osvjetljenja. Tu je također i ISP 5.0 procesor signala slike koji u suradnji s kamerom stvara izuzetne fotografije i video zapise.

Mate 30 Pro uz sve navedeno može snimati i profesionalne video zapise s kinematografskim tonovima. Cine kamera ima veliku 1/ 1.54-inčnu veličinu senzora s vrijednošću ISO 51200 za snimanje video zapisa, a tu treba dodati i Ultra Slow-Motion opciju pri 7680 sličica u sekundi alli i stabilni 4K video.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Audison Prima Sound Pack
koncertna dvorana na kotačima
Test: Goodram CARD IRDM
kartica visokih performansi
Vozili smo: Audi A4 35 TDI S tronic Advanced Plus
uspješno zatezanje bora
Test: Carly Universal Adapter
jedan za sve
Test: Huawei Watch GT2
bolji od prethodnika
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675