| | | |

Huawei P30 Pro predstavljen u dvije nove trendseterske boje

Pin It

Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijantiHuawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti

Huawei je na IFA sajmu u Berlinu predstavio novi dizajn Huawei P30 Pro uređaja koji sada dolazi u dvije nove boje, a uz to, predstavljene su i nove značajke za uređivanje fotografija i videozapisa koje pružaju vrhunske dodatne funkcije, dok novi EMUI10 korisniku nudi poboljšano iskustvo korištenja

Huawei P serija odlikuje se elegantnim dizajnom te bojama koje privlače pažnju, zbog čega je iznimno popularna među ženskim i mlađim korisnicima. Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti. Područje oko leća kamere izrađeno je u visokoj sjajnoj površini, dok je stražnja strana uređaja sada u mat varijanti kako na njoj ne bi ostajali otisci prstiju.

Noćni mod dobio je novu selfie funkciju kako bi noćne fotografije izgledale prirodnije, a nadograđena je i Huawei Vlog AI funkcija putem koje možete biti još kreativniji u stvaranju glazbenih videozapisa. Tako možete na videozapis dodati omiljenu glazbu, efekte, filtere itd.

U prvoj polovici 2019. godine, isporuka Huawei pametnih telefona dosegla je 118 milijuna uređaja s godišnjim rastom od 24 posto. Prema IDC podacima, isporuke Huawei (uključujući i Honor) dostigle su ukupno drugo mjesto u svijetu te prvo na kineskom tržištu u drugom kvartalu 2019. godine.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675