| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei P30 Pro predstavljen u dvije nove trendseterske boje - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Huawei P30 Pro predstavljen u dvije nove trendseterske boje

Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti

Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti

Huawei je na IFA sajmu u Berlinu predstavio novi dizajn Huawei P30 Pro uređaja koji sada dolazi u dvije nove boje, a uz to, predstavljene su i nove značajke za uređivanje fotografija i videozapisa koje pružaju vrhunske dodatne funkcije, dok novi EMUI10 korisniku nudi poboljšano iskustvo korištenja

Huawei P serija odlikuje se elegantnim dizajnom te bojama koje privlače pažnju, zbog čega je iznimno popularna među ženskim i mlađim korisnicima. Huawei P30 Pro sada je dostupan u dvije nove boje – u plavoj Mystic Blue te ljubičastoj Misty Lavander varijanti. Područje oko leća kamere izrađeno je u visokoj sjajnoj površini, dok je stražnja strana uređaja sada u mat varijanti kako na njoj ne bi ostajali otisci prstiju.

Noćni mod dobio je novu selfie funkciju kako bi noćne fotografije izgledale prirodnije, a nadograđena je i Huawei Vlog AI funkcija putem koje možete biti još kreativniji u stvaranju glazbenih videozapisa. Tako možete na videozapis dodati omiljenu glazbu, efekte, filtere itd.

U prvoj polovici 2019. godine, isporuka Huawei pametnih telefona dosegla je 118 milijuna uređaja s godišnjim rastom od 24 posto. Prema IDC podacima, isporuke Huawei (uključujući i Honor) dostigle su ukupno drugo mjesto u svijetu te prvo na kineskom tržištu u drugom kvartalu 2019. godine.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675