| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung predstavio novi Galaxy A30s - CroPC.net

  • TechNews
  • Mobiteli, tableti, nosivi uređaji

Samsung predstavio novi Galaxy A30s

Skener otiska prsta ugrađen je u zaslon Galaxy A30s uređaja, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka

Skener otiska prsta ugrađen je u zaslon Galaxy A30s uređaja, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka

Uz svestranu kameru, Infinity Display zaslon i izdržljivu bateriju, ovaj pametni telefon stvoren je za korisnike koji iz trenutka u trenutak žele zabilježiti i podijeliti svoja iskustva, pružajući sve što im je potrebno kod svakodnevnih aktivnosti

„Pametni telefoni neizostavan su dio svakodnevice jer povezuju korisnike diljem svijeta i omogućuju im da dijele svoja iskustva i podatke. Budući da učestalost korištenja ovih uređaja kontinuirano raste, nastojimo neprestano uvoditi inovacije i korisnicima pružiti najbolje proizvode i iskustvo.“, rekao je YeonJeong Kim, potpredsjednik i direktor grupe za inovativno planiranje proizvoda.

Galaxy A30s ima trostruku stražnju kameru: poboljšanu glavnu kameru od 25MP, zatim jednu s ultraširokim objektivom od 8MP, kao i objektiv za dubinu od 5MP. S Live Focusom na 5MP dubinskoj kameri korisnici mogu primijeniti profesionalne bokeh efekte i kreirati dinamičnije portrete brzo i s lakoćom.. Također, pametni alati za kameru, uključujući optimizator scene i Intelligent Flaw Detector, omogućuju fotografiranje savršene fotografije.

Skener otiska prsta ugrađen je u zaslon Galaxy A30s uređaja, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka.

Korisnici Galaxy A30s uređaja besprijekorno su povezani s Galaxy ekosustavom i imaju mogućnost korištenja brojnih usluga, uključujući Samsung Health, Samsung Pay i Samsung Knox.

Novi Galaxy A30s uređaj dostupan je u četiri nove boje – crnoj, bijeloj, zelenoj i ljubičastoj, a odlikuje se jedinstvenim dizajnom i stilom.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675