| | | |

powered_by_lenovo_2020 LG predstavlja mobilne telefone K50S i K40S - CroPC.net

LG predstavlja mobilne telefone K50S i K40S

K50S ima veliki 6.5-inčni FullVision zaslon, dok K40S nudi izdašan 6.1-inčni HD+ zaslon

LG će predstavit na sajmu IFA 2019 pametne telefone K50S i K40S kojima će upotpuniti konkurentnu ponudu pametnih telefona s atraktivnim cijenama, ova unaprijeđena serija K modela opremljena je, između ostalog, poboljšanim kamerama, boljim zaslonima i većim baterijama za zapanjujuće multimedijsko iskustvo, ali bez visoke cijene

Poput LG-evih flagship serija G i V, LG K50S uključuje tri stražnje kamere: 13-megapikselnu s PDAF-om, super širokokutnu 5-megapikselnu te leću od 2 MP sa senzorom dubine. Senzor dubine jasnije razdvaja objekt snimanja i pozadinu prilikom snimanja portreta za realističniji prikaz dubine polja. LG K40S ima dvije stražnje kamere: onu od 13 MP s PDAF-om i širokokutnu od 5 MP. Kao prvi uređaji K serije koji imaju širokokutnu opciju, oba smartphonea su savršena za snimanje velikih grupnih portreta i neodoljivih pejzažnih fotografija. Sa 13 milijuna piksela kroz prednje i stražnje kamere, scene i objekti snimani i s LG K50S i LG K40S izvrsno izgledaju izrezani ili zumirani.

Ovi povoljni uređaji dizajnirani su za vrhunsko iskustvo igranja i gledanja sadržaja sa zaslonima tipičnim za premium uređaje. K50S ima veliki 6.5-inčni FullVision zaslon, dok K40S nudi izdašan 6.1-inčni HD+ zaslon. S minimalističkim okvirom na kojem je vidljiva jedino neupadljiva kamera, oba uređaja su suptilnog, modernog dizajna i nude uranjajuće korisničko iskustvo. A kako je u vrhunskom sadržaju moguće potpuno uživati samo uz kvalitetan zvuk, oba uređaja pružaju realističan i dinamičan audio s DTS:X 3D Surround zvukom.

Unaprijeđene značajke posljednjih modela serije K nadopuna su karakteristikama zajedničkih svim LG-evim pametnim telefonima. Udovoljavajući standardima američke vojske za izdržljivost MIL-STD-810G, i K50S i K40S mogu izdržati svakodnevno korištenje u teškim uvjetima, a opremljeni su optimiziranim baterijama koje osiguravaju dugotrajno korištenje multimedijskog sadržaja između punjenja. A i praktičan Google Assistant dostupan je na jedan klik.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675