| | | |

powered_by_lenovo_2020 Huawei objavio poslovne rezultate za prvu polovicu 2019. godine  - CroPC.net

Huawei objavio poslovne rezultate za prvu polovicu 2019. godine

Pin It

Huaweijevo je consumer poslovanje ostvarilo prihod od prodaje u iznosu od 220,8 milijardi juana (oko 32,08 milijardi dolara). Isporučeno je ukupno 118 milijuna pametnih telefona (uključujući i telefone Honor), što je skok od 24 posto u usporedbi s istim razdobljem prošle godineHuaweijevo je consumer poslovanje ostvarilo prihod od prodaje u iznosu od 220,8 milijardi juana (oko 32,08 milijardi dolara). Isporučeno je ukupno 118 milijuna pametnih telefona (uključujući i telefone Honor), što je skok od 24 posto u usporedbi s istim razdobljem prošle godine

Ostvaren je prihod od 401,3 milijarde kineskih juana (oko 58,23 milijarde dolara), što je rast od 23,2 posto u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, nadalje, u istom je razdoblju zabilježena i neto profitna marža od 8,7 posto

Prema riječima predsjednika Upravnog odbora tvrtke Huawei Lianga Huaa, poslovanje teče besprijekorno i organizacija je zdrava kao i uvijek. Uz učinkovito upravljanje i sjajne rezultate prema svim financijskim pokazateljima, Huaweijevo poslovanje u prvoj polovici 2019. godine i dalje je solidno.

Što se tiče Huaweijeva carrier poslovanja, prihodi od prodaje tijekom prve polovice ove godine dosegli su 146,5 milijardi kineskih juana (oko 21,29 milijardi dolara), zahvaljujući stalnom rastu proizvodnje i isporuke opreme za bežične mreže, optički prijenos, podatkovnu komunikaciju, IT i povezane kategorije proizvoda. Do danas je Huawei sklopio 50 komercijalnih ugovora o 5G mreži te isporučio više od 150 tisuća baznih stanica na tržišta diljem svijeta.

Istovremeno je Huaweijevo enterprise poslovanje zabilježilo prihod od prodaje u iznosu od 31,6 milijardi juana (oko 4,59 milijardi dolara). Tvrtka nastavlja obogaćivati svoj portfelj u više kategorija, uključujući rješenja u oblaku, umjetnu inteligenciju, kampusne mreže, podatkovne centre, internet stvari (IoT) te inteligentno računalstvo. Osim toga, i dalje je pouzdan partner vladama i komunalnim tvrtkama, kao i klijentima iz komercijalnih sektora poput financija, prijevoza, energetike i automobilske industrije.

Naposlijetku, Huaweijevo je consumer poslovanje ostvarilo prihod od prodaje u iznosu od 220,8 milijardi juana (oko 32,08 milijardi dolara). Isporučeno je ukupno 118 milijuna pametnih telefona (uključujući i telefone Honor), što je skok od 24 posto u usporedbi s istim razdobljem prošle godine. Zabilježen je i brzi rast broja isporuka tablet računala, osobnih računala i nosive tehnologije. Osim toga, Huawei je započeo s prilagodbom svog ekosustava uređaja kako bi isporučivao dosljednije iskustvo u svim važnijim korisničkim scenarijima. Ekosustav Huawei Mobile Services trenutno ima više od 800 tisuća registriranih developera te 500 milijuna korisnika diljem svijeta.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675