| | | | |

powered_by_lenovo_2020 YouTube Music dostupan u Hrvatskoj - CroPC.net

YouTube Music dostupan u Hrvatskoj

Također, dostupna i usluga YouTube Premium koja korisnicima omogućuje značajke Music Premiuma kao i iskustvo bez oglasa, gledanje u pozadini te preuzimanje sadržaja s cijelog YouTubea

Također, dostupna i usluga YouTube Premium koja korisnicima omogućuje značajke Music Premiuma kao i iskustvo bez oglasa, gledanje u pozadini te preuzimanje sadržaja s cijelog YouTubea

YouTube Music je nova glazbena streaming usluga stvorena za slušanje uz čaroliju YouTubea koja omogućava pretraživanje, lakše istraživanje i neviđenu personalizaciju cijelog svijeta glazbe, želite li slušati, gledati ili istraživati – od sada sve načine na koji vas glazba pokreće možete pronaći na jednom mjestu

Ovo je šest razloga zbog kojih mislimo da će vam se YouTube Music svidjeti:

  1. Sve je dostupno ovdje. Ne samo glazbeni spotovi već i službeni albumi, singlovi, remiksevi, nastupi uživo, obrade te sva glazba koju je gotovo nemoguće pronaći, osim na YouTubeu.
  2. Preporuke izrađene za vas. Početni zaslon koji se dinamično prilagođava kako bi dao preporuke ovisno o tome što ste slušali prije, gdje se nalazite i što radite. Možda u teretani dok vježbate? Opuštate se dok putujete na posao? Takva glazba je upravo ovdje, izabrana samo za vas.
  3. Tisuće popisa za reprodukciju svih žanrova, za sva raspoloženja i sve prilike. Bez obzira koju glazbu volite, gdje se nalazite, što radite u tom trenutku ili kakvog ste raspoloženja, možete pronaći pravi popis za reprodukciju za taj trenutak. Isprobajte „Blogged 50” kako biste otkrili novu glazbu ili „Indie Under Pressure” kako biste podigli raspoloženje.
  4. Smart Search kako biste pronašli traženu pjesmu čak i ako se ne možete sjetiti njenog imena. Pokušajte s „ona hipsterska pjesma s fućkanjem” ili „rap pjesma s flautom” – tu smo za vas. Također, pjesme možete pretraživati unosom stihova (čak i ako nisu točni). To je „Starbucks lovers”, je li tako?
  5. Najpopularniji video spotovi. Najpopularnije video spotove na svijetu u ovom trenutku možete pronaći u sklopu rubrike Najpopularnije. Putem YouTube Music Premiuma, jednostavnim pritiskom gumba možete neometano prelaziti između pjesme i njenog glazbenog spota za iskustvo gledanja i slušanja bez prekidanja.
  6. Bez interneta? Nema problema. Izaberite YouTube Music Premium za slušanje bez oglasa, u pozadini i u pokretu s preuzetim sadržajem. Dodatno, vaš izvanmrežni miks automatski preuzima omiljene pjesme za svaki slučaj ako ste vi zaboravili.

Iako obožavatelji mogu uživati u novoj,  besplatnoj verziji usluge YouTube Music, podržanoj oglasima, također predstavljamo i YouTube Music Premium, s naknadom za plaćanje koja vam omogućuje slušanje u pozadini, preuzimanje sadržaja i iskustvo bez oglasa za 59,99 kuna mjesečno. 

Također, dostupna i usluga YouTube Premium koja korisnicima omogućuje značajke Music Premiuma kao i iskustvo bez oglasa, gledanje u pozadini te preuzimanje sadržaja s cijelog YouTubea. Isto tako možete gledati YouTube Originals serije i filmove, uključujući hit seriju Cobra Kai i mnogo više. Isprobajte YouTube Premium besplatno na mjesec dana, a nakon toga za 71,99 kuna mjesečno ili 109,99 kuna mjesečno za Family Plan.

Google Play Music pretplatnici automatski će dobiti pristup YouTube Music Premiumu po trenutnoj cijeni. Ništa se ne mijenja s platformom Google Play Music, još uvijek ćete moći pristupiti cijeloj svojoj kupljenoj glazbi, učitanom sadržaju i listama za reprodukciju u Google Play Music kao i do sada.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675