| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Ultimativni vodič za popularnost Instagram profila vašeg ljubimca - CroPC.net

Ultimativni vodič za popularnost Instagram profila vašeg ljubimca

U 2019. godini, Instagram je postao glavno odredište za dijeljenje fotografija kućnih ljubimaca, a uslijed korištenja više od 250 milijuna hashtagova kao što su #dogsofinstagram i #catsofinstagram, teško se izdvojiti iz mase

Bez obzira na to jeste li ljubitelj pasa ili ste ludi za mačkama, društveni mediji su mjesto na kojem možete provesti sate gledajući fotografije najslađih životinja

U 2019. godini, Instagram je postao glavno odredište za dijeljenje fotografija kućnih ljubimaca, a uslijed korištenja više od 250 milijuna hashtagova kao što su #dogsofinstagram i #catsofinstagram, teško se izdvojiti iz mase. S novom jedinstvenom tehnologijom tvrtke Sony Animal Eye Auto Focus, korisnici mogu napraviti savršeno fokusirane fotografije svojih ljubimaca, što znači da naši krzneni prijatelji mogu dobiti sve lajkove koje zaslužuju.

Kako bi obilježila predstavljanje jedinstvene Animal Eye AF tehnologije, koja odlikuje modele a6400, a7III i a7RIII, Sony je objavio listu pet najpraćenijih kućnih ljubimaca u Velikoj Britaniji. Među njima je samojed – „pas koji se smije“, mekani crni pomeranac i dva putujuća zlatna retrivera.

Od pronalaženja pravih pozadina do obučavanja vašeg psa za poziranje, tvrtka Sony vam donosi vrhunski vodič za pretvaranje vašeg kućnog ljubimca u Instagram zvijezdu, uz pomoć́ profesionalnog fotografa za kućne ljubimce Gerrarda Gethingsa i kućnih ljubimaca kao što su Dolly Pawton i Dante Duke.

Donosimo niz ključnih stvari o kojima treba razmišljati kada pokušavate da vaš ljubimac postane poznat na Instagramu:

Prihvatite njihovu jedinstvenu osobnost

Slatki, drski, šašavi, avanturistički; naši kućni ljubimci imaju svoj jedinstveni karakter. Svi znamo koliko su oni posebni, tako da naglasite ono što ih čini posebnim i pričajte njihovu priču. Dolly ima oko za modu i strastvena je prema aktivizmu – svi njeni postovi povezani su s tim.

Stil

Stvorite prepoznatljiv izgled ljubimca koji se ističe. Bilo da su to odjeća, stilski dodaci ili tematski sadržaji za praznike, tko ne voli dobru promjenu kostima? S druge strane, ako to nije stil vašeg ljubimca - budite dosljedni njima. Tajna je u tome da sve bude autentično.

Postavite scenu

Instagram je vizualna društvena platforma, za koju je ključno stvaranje fotografija koje privlače pažnju i kreiranje sadržaja koji vas navodi da se zadržite. Rekviziti, pozadine, dobro osvjetljenje i savršen fokus su neophodni za podržavanje i izgradnju karaktera vašeg ljubimca, kao i stvaranje privlačnih fotografija.

Bilo da je to užina u kafiću, pijuckanje u baru, šetnja obalom ili ušuškavanje na kauču kod kuće, potrebno je izabrati različite pozadine koje donose nešto novo, ali su kompatibilne s njihovom osobnošću.

Zauzmite pozu

Izaberite najbolje kutove koji prikazuju osobnost vašeg ljubimca i njegove fizičke karakteristike. Što više radite sa svojim ljubimcem bolje ćete upoznati njihovo najbolje izdanje. Je li to snažan stav koji odiše samopouzdanjem ili trljanje trbuha kako bi pokazali svoju razigranu stranu? Otkrijte!

Usredotočite se na kvalitetu

Koristite najbolju opremu za stvaranje oštrih fotografija koje ističu svaki centimetar blistave osobnosti i izgleda vašeg ljubimca. Nova funkcija Animal Eye AF fotoaparata tvrtke Sony pomoći će vam da snimite vrhunske fotografije svojih ljubimaca, naglašavajući ljepše detalje i oživljavajući ih na ekranu. Kažu da su oči „ogledalo duše“, a ovo najnovije ažuriranje tvrtke Sony omogućit će vam postizanje zapanjujuće, precizne, oštre fotografije onih „očiju štenaca“ koje će sigurno zadržati pažnju.

Opis objave

Opisi dodatno mogu pomoći da se oživi osobnost i narativ vašeg ljubimca, pružajući njihovim pratiteljima uvid u njihove misli. Duhoviti, zabavni i sarkastični tonovi daju dobre rezultate, ovisno o naravi ljubimaca. U postovima koristite hashtagove koji su u trendu da biste osigurali vidljivost koju oni zaslužuju.

Budite dosljedni

Održavajte isti ton kroz vaše fotografije i tekst da biste stvorili jak identitet koji ljudi mogu jasno prepoznati. Također, budite dosljedni u učestalosti objava, često dajući pratiteljima nove informacije da biste zadržali njihovu pažnju.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675