| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Pokrenite se uz Njuškalo - CroPC.net

Pokrenite se uz Njuškalo

Njuškalo kao najveći, najpopularniji i po mnogima najbolji oglasnik naših prostora nudi brojne proizvode koje su njihovi vlasnici odlučili prodati

Čini se da su zima, snijeg, mraz i hladnoća iza nas, ovih dana svjedočimo pravim proljetnim danima, toplini i kako volimo reći – proljeću u zraku

Uz to i dani su duži i uvjereni smo da malo tko može ostati imun na takav stimulans koji nas jednostavno potiče na aktivnost. Sigurni smo da su mnogobrojni od vas već u skočili u trenirke, podmazali bicikl koji možda odležao zimski san, ili se uhvatili neke druge aktivnosti.

Ako niste jedan od tih, pravo je vrijeme za akciju. Međutim, kao i u svemu sezonskom, pa tako i u sportu, cijena za opremiti se kakvom dobrom spravom, biciklom ili drugom opremom može biti nepremostiv faktor i najčešća izlika za odustajanje. No, to ne mora biti tako.

Njuškalo kao najveći, najpopularniji i po mnogima najbolji oglasnik naših prostora nudi brojne proizvode koje su njihovi vlasnici odlučili prodati. Dovoljno je samo kliknuti na kategoriju Sportska oprema i odabrati aktivnost koja vas zanima.

Na tisuće oglasa nudi brojne predmete, a s njima i vama šansu za kupovinu i opremanje te aktiviranje na području sporta.

Kako smo mi tehnološki medij, odabrali smo vam i dvije top aplikacije koje će vam u tome pomoći:

Map My Fitness Workout Trainer

Aplikaciju Map My Fitness Workout Trainer mnogi smatraju najboljom za sportske aktivnosti. Zašto je tome tako Map My Fitness Workout Trainer može zahvaliti svojom velikom kompatibilnošću. Naime, aplikaciju je moguće koristiti za preko 600 različitih vježbi i sportskih aktivnosti! Osim toga, Map My Fitness Workout Trainer moguće je povezati s čak 400 različitih uređaja koji su na tržištu, što korisniku omogućava dobivanje kompletne spoznaje o tome živi li zdravo ili ne. Stoga nađete li kakav pametni nosivi uređaj na Njuškalu, jako je važno da sportske aplikacije na pametnim telefonima podržavaju ‘suživot’ s tim prenosivim gadgetima.

7 Minute Workout

Kada pričamo o tjelesnoj aktivnosti, odnosno bavljenju bilo kakvim sportom, često čujemo izgovor kako nemamo vremena. Bilo da taj odgovor sami sebi dajemo ili drugima, vrijeme je uvijek izgovor koji „pali“. Djeca, muž/žena, kuća, roditelji, mačka, pas, nema što sve nećemo uvrstiti kao prioritete u svom dnevnom rasporedu i eto, nemamo vremena za vježbu. Ako sami sebi ponudite to opravdanje ili vam ga netko drugi iznese, pokažite sebi ili njoj/njemu aplikaciju 7 Minute Workout. Kao što joj i ime govori ovo je aplikacija koja će vas voditi kroz vježbe za koje ne treba više od 7 minuta dnevno! Većina korisnika ovu je aplikaciju ocijenilo kao odlično, stoga dajte joj šansu. Ako ničim drugim, „kupit“ će vas zbog malo vremena.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675