| | | |

powered_by_lenovo_2020 eSport - nove tehnologije i novi načini klađenja - CroPC.net

eSport - nove tehnologije i novi načini klađenja

Igrači više ne moraju čekati stvarne sportske događaje, najsuvremenija tehnologija omogućava kreiranje virtualnih sportova, pružajući doživljaj klađenja 24/7

Zahvaljujući razvoju tehnologije i sporta i sve većoj dostupnosti jednog i drugog ljudima, sportsko klađenje je doživjelo ekspanziju u svijetu

Inovacije u tehnologiji i mogućnost emitiranja sportskih dešavanja uvelo je klađenje u barove, kladionice i kockarnice. Danas je moguće kladiti se bilo kada i bilo gdje, što nam omogućavaju razne online kladionice i online casina, nove generacije su čak uvele mogućnost live klađenja, što je povećalo ponudu i skratilo proces klađenja. 

Igrači više ne moraju čekati stvarne sportske događaje, najsuvremenija tehnologija omogućava kreiranje virtualnih sportova, pružajući doživljaj klađenja 24/7. Jedna od ovih inovacija je i eSports, koji omogućava opciju klađenja na profesionalne igrače računalnih igrica. 

Što nas očekuje u budućnosti? 

U traženju novih načina približavanja klijentima i povećanju prihoda kladionice pokušavaju poboljšati postavljanje oklade, uvođenje Chatbot- novog kanala za oklade i pružanje informacija o koeficijentima, statistici, kao i opcije primanja obavijesti i stimulacija. Još jedna od inovacija je i kombiniranje klasičnog klađenja sa drugim aplikacijama. Fokusiraju se na mobilnost, korisničko iskustvo i jednostavnost korištenja. 

Blockchain kao novi izvor mogućnosti

U posljednje vrijeme pojavljuju se mnogi Blockchain i crypto startup-i s fokusom na sportsko klađenje. Nova ponuda se događa skoro svaki tjedan. Obećavaju decentralizirane platforme za društveno klađenje na temelju Blockchain-a i vraćanje šarma sportskom klađenju njegovom primjenom. Zamjena online kladionicama postaju bitcoin kladionice koje još uvijek nisu regulirane od strane državnih institucija i još uvijek nisu dosegle zavidan nivo sigurnosti. Bitcoin kladionice funkcioniraju ponajviše na povjerenju samih igrača i razmjeni iskustva, a korisnika je svakim danom sve više. Preporučuju se za rekreativne igrače koji ne troše mnogo novca pri klađenju. 

Tehnologije poput virtualne stvarnosti, Internet of Things, umjetne inteligencije pružaju nam nove prilike u razvoju sportskog klađenja, kao i online kladionica i ostalih igri na sreću, poput pokera, ruleta, i slično.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675