| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Facebook kupovina božićnih ukrasa je brza i povoljna, ali treba biti oprezan - CroPC.net

Facebook kupovina božićnih ukrasa je brza i povoljna, ali treba biti oprezan

Iako je online kupovina sigurna, prije svega valja biti oprezan od koje trgovine kupujete

Vrijeme blagdana bliži se svome vrhuncu i gotovo svi smo u nekoj kupovini, od poklona do drugih potrepština za blagdane, poput ukrasa, lampica i božićnih dekoracija u kojima online kupovina štedi vrijeme i novac

Da online kupovina strelovito raste, svima je jasno. Mislimo da gotovo nema iole aktivnijeg online korisnika koji nešto nije kupio online. Ovom zamahu velik obol je dao i Facebook. Sigurno ste vidjeli nemali broj oglasa od Facebook trgovina koje prodaju razne stvari za kuću, hobi, posao,… Sada su posebno aktualni božićni ukrasi i dekoracije. Međutim, u svoj slili ponude koju Facebook trgovine nude, uvijek treba biti oprezan.

Sigurno, ali oprezno

Iako je online kupovina sigurna, prije svega valja biti oprezan od koje trgovine kupujete. Ovo možete saznati slanjem upita, ali i mali izvidom u komentare drugih korisnika. Ako je komunikacija na nivou, a komentari mahom pozitivni, na dobrom ste tragu za odličnu kupovinu. Također, ako vam se i neki od proizvoda svidi, nikada nemojte javno ostavljati svoje podatke i kontakte u komentarima. Za takav oblik komunikacije i kupovinu bolje je koristiti privatne poruke. Uzimajući naše kriterije iz uvoda, među mnogobrojnima Facebook trgovinama ističe se Klik Kupi (https://hr-hr.facebook.com/Klik-Kupi-1797572783868439). Ova Facebook trgovina postoji već neko vrijeme i nudi puno toga, a u ovo blagdansko doba posebno su zanimljive LED lampice koje su dostupne u raznim izvedbama.

LED za uštedu

Klik Kupi nudi veliki asortiman LED lampica za Božić. Posebnost ponude je da su sve lampice LED. To znači bolje, snažnije svijetlo i manju potrošnju električne energije. Iako se čini banalno, ušteda električne energije može biti i do 90% u nekim izvedbama lampica. Bitna stavka pri kupovini s Facebook trgovine je i postojanje certifikata za prodane proizvode. Naime, nemali je broj trgovina koji prodaje robu sumnjivog porijekla i kvalitete, no na Klik Kupi sve LED lampice imaju potrebne certifikate koji jamče usklađenost proizvoda s EU tržišnim zahtjevima, a uz njih možete biti sigurni i u tehničku ispravnost kupljenih lampica te ponajviše u njihovu kvalitetu. Zgodno je što LED lampice možete povezati u seriju, pa tako ako vam jedna duljina nije dovoljna, kupovinom dodatne i povezivanjem doći će te na žaljenu duljinu. Uz to, povezivanjem LED lampica olakšavate si i „strujne“ probleme jer u tom slučaju dovoljna je jedna strujna utičnica. Lampice su dostupne od 5 do 25 metara, a cijene kreću od bagatelnih 19 kuna za LED lampice duljine 9 metara, pa do 119 kuna za 500 LED lampica u formaciji siga duge 19 metara. Narudžba je brza, a dostava još brža. Stoga, ako još nemate ideje za najbolji Božić, kliknite na Klik Kupi (https://hr-hr.facebook.com/Klik-Kupi-1797572783868439) i osvijetlite dom ovih blagdana.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675