| | | |

powered_by_lenovo_2020 Online kupovina božićnih poklona je ovogodišnji hit - CroPC.net

Online kupovina božićnih poklona je ovogodišnji hit

Pin It

Hrvati vole iskustvene poklone sve više i više jer kad darujete nekome iskustvo darujete i sreću, emociju i uspomenu za cijeli životHrvati vole iskustvene poklone sve više i više jer kad darujete nekome iskustvo darujete i sreću, emociju i uspomenu za cijeli život

PokloniMe.hr je prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep

Online možete pronaći više od 1000 originalnih božićnih poklona koje u atraktivnoj i besplatnoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima. Svojim kupcima nudi full customer service, pa tako poklon može biti dostavljen u roku 24 sata ili čak u istome danu za Zagreb, ako je potrebno.

Hrvati vole iskustvene poklone sve više i više jer kad darujete nekome iskustvo darujete i sreću, emociju i uspomenu za cijeli život. Hit su i personalizirani pokloni kao što su personalizirane čokolade, viski ili vino s tvojom porukom, karikatura, knjiga u kojoj je dijete glavni lik, šalice, jastuk s obiteljskim slikama. Svaki poklon koji na sebi ima osobnu poruku ili sliku daje slavljeniku na znanje da se oko njega netko posebno potrudio.

U današnje vrijeme kada ljudi više nemaju vremena za lutanje shopping centrima, a ipak žele razveseliti sebe ili svoje najdraže, PokloniMe web shop pruža WOW uslugu kako bi kupci uvijek bili sretni i zadovoljni. Ne zaboravite - darivanje usrećuje onoga tko dar prima, ali i onoga tko daruje. Poklonite ovih blagdana na www.poklonime.hr poklon koji se neće prepokloniti.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675