| | | |

Edukativna platforma openSAP dosegnula broj od tri milijuna upisanih polaznika

Pin It

Što se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, podaci iz godine u godinu ukazuju na rast broja korisnika te broja upisanih tečajevaŠto se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, podaci iz godine u godinu ukazuju na rast broja korisnika te broja upisanih tečajeva

Internetska platforma za online učenje, openSAP, koja korisnicima nudi besplatne tečajeve iz različitih područja (tzv. MOOC - massive open online courses), dosegnula je broj od tri milijuna upisanih polaznika, objavila je tvrtka SAP koja stoji iza platforme

Naime, samo u ovoj godini tim tečajevima je pristupilo više od 700 tisuća novih polaznika, što je do sada najveći broj od pokretanja platforme.

Približno trećina onih koji su se prijavili tijekom 2018. godine odabrali su neku od edukacija o najnovijim inovacijama koje se koriste u poslovanju inteligentnih tvrtki. Riječ je o kvalitetnoj poduci u radu s rješenjima kao što su SAP S/4HANA Cloud, SAP Cloud Platform, SAP C/4HANA, SAP HANA Data Management Suite i SAP Leonardo.

“Neprestani rast broja prijava na edukacijske tečajeve na našoj platformi za učenje openSAP, dokaz je sve veće potražnje za novim znanjima i sve raširenije svijesti o potrebi cjeloživotnog učenja u današnjim inteligentnim tvrtkama”, izjavio je Bernd Welz, direktor u tvrtki SAP, zadužen za razvoj rješenja utemeljenih u znanju. “Sve više tvrtki digitalizira svoje poslovanje te od svojih zaposlenika traže vladanje nizom novih vještina. Zato će potreba za prilagodljivim oblicima obrazovanja i dalje rasti.”

Što se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, podaci iz godine u godinu ukazuju na rast broja korisnika te broja upisanih tečajeva. Tijekom 2018. godine, platforma openSAP je dosegnula broj od 658 registriranih korisnika iz Hrvatske koji su do danas upisali sveukupno 2730 tečajeva.

Također, do kraja ove i početkom iduće godine, na platformi openSAP bit će besplatno dostupno nekoliko novih poslovnih tečajeva.  Cjelovit popis besplatno dostupnih tečajeva na platformi open SAP može se pronaći ovdje: open.sap.com/courses.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675