Lenovo
Featured

Telemach donosi najveće brzine optičkog interneta po najnižoj cijeni na tržištu

Telemach donosi najveće brzine optičkog interneta po najnižoj cijeni na tržištu
Telemach donosi najveće brzine optičkog interneta po najnižoj cijeni na tržištu
Telemach donosi najveće brzine optičkog interneta po najnižoj cijeni na tržištu

Novom ponudom Telemach najsuvremeniju optičku tehnologiju čini dostupnom svima, i to jednostavno i bez cifranja, a pritom daje i novi važan zamah daljnjoj digitalizaciji našeg društva

Giga brzine postaju novi standard – ključna je to poruka Telemacha svim njegovim sadašnjim i budućim korisnicima za koje je kreirana trenutno najbolja ponuda optičkog interneta na tržištu. Čine je nikad jednostavniji tarifni paketi s najnižim cijenama i najvećim, isključivo gigabitnim brzinama na tržištu.

Tako Telemach svojim postojećim korisnicima optičkog interneta snižava cijene u njihovim Giga paketima, dok je najmanji paket od 300 Mega ukinut te njegovi dosadašnji korisnici sada dobivaju 1 Gigu, bez dodatnog podizanja cijene.Novim korisnicima na raspolaganju je najjednostavnija ponuda na tržištu, s dva jednostavna paketa - od 1 Gige i 2 Gige, kojima je cijena sada niža za četiri, odnosno za devet eura u odnosu na prije. Ovime Telemach potvrđuje svoju predanost da svjetski najnapredniju tehnologiju učini dostupnom svima, stvarajući time dodatnu vrijednost za korisnike i društvo, ispred profita.

„Ključna prednost Telemacha je tehnološki napredna i cjenovno najpovoljnija usluga, i to bez cifranja. Zašto bismo našim korisnicima prodavali nešto manje kad uz vrhunskom tehnologiju mogu  dobiti više i bolje po pristupačnim cijenama? Upravo je taj pristup pretočen i u našu najnoviju ponudu čime Telemachova snažna ulaganja u 10 Giga optičku mrežu dobivaju puni smisao, a korisnici najveću vrijednost za uloženi novac. Ozbiljni smo u namjeri da napredne tehnologije kontinuirano stavimo u punu funkciju i na korist svim građanima jer mi tu priču u Telemachu zaista živimo“, ističe predsjednik Uprave Telemacha Adrian Ježina dodavši kako korisnici u vremenima sve bržeg razvoja tehnologije više ne bi trebali birati između niske cijene i brzine već da telekomi moraju biti u stanju na jednostavan način ponuditi najmoćnije tehnologije.

Telemach je temelje za ovu revolucionarnu ponudu postavio od prvog dana svog ulaska na tržište fiksne mreže, kad je zahvaljujući investiciji od 100 milijuna eura, prvi u Hrvatsku doveo najsuvremeniju najsuvremeniju tehnologiju te krenuo u smjeru snažnije digitalizacije Hrvatske prateći europsku razinu. Zahvaljujući tome, danas gotovo 200 tisuća kućanstavau 12 gradova diljem Hrvatske ima priliku za vrhunsko gigabitno iskustvo i to po najboljoj cijeni na tržištu. 

Snažan je ovo vjetar u leđa i poslovnim korisnicima, posebice malim i srednjim poduzećima kod kojih, prema zaključcima Digitalnog desetljeća, postoji neiskorišteni potencijal za poboljšanje digitalnog intenziteta. Uz naprednu tehnologiju koju im donosimo po najpovoljnijim uvjetima na tržištu, oni sada imaju priliku digitalizirati i unaprijediti svoje poslovanje te osigurati željenu konkurentnost.

Doprinos Telemacha u području optičke mreže ima posebnu važnost ako se uzme u obzir da je Telemach ovaj značajni pothvat napravio u svega tri godine, dok se u razdoblju prije njegovog dolaska na tržište, napredna infrastruktura gradila puno dulje. Svoju 10 Giga mrežu Telemach ubrzano gradi dalje s namjerom da do kraja 2027. godine bude dostupna za 500.000 kućanstava.

Sve brzine gigabitne, paketi povoljniji

Telemachova ponuda za optički Internet, u kojem su brzine isključivo gigabitne, najjednostavnija je i najpovoljnija na tržištu. Nove, niže cijene očekuju i korisnike EON TRIO paketa koji, uz minimalne brzine od 1 Giga, uključuju EON TV platformu, optički internet i neograničene pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama unutar Hrvatske. Dodatne uštede očekuju Telemachove mobilne korisnike koji u okviru mjesečnih pogodnosti sada ostvaruju još veće uštede.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.