| | | | |

powered_by_lenovo_2020 A1 Hrvatska potpisala ugovor s HEP-om o korištenju energije iz ZelEn programa - CroPC.net

A1 Hrvatska potpisala ugovor s HEP-om o korištenju energije iz ZelEn programa

A1 korisnici surfaju  zelenom gigabitnom mrežom
A1 korisnici surfaju zelenom gigabitnom mrežom
A1 korisnici surfaju zelenom gigabitnom mrežom

Prelaskom na zelenu energiju A1 Hrvatska smanjila je svoj ugljični otisak za 75 posto i približila se strateškom cilju održivog poslovanja prema kojem cijela A1 Telekom Austria Grupa do 2030. godine mora biti ugljično neutralna

ZelEn program jedinstveni je proizvod HEP Opskrbe namijenjen kupcima koji su se u svom poslovanju odlučili za društveno odgovorno poslovanje, brigu o okolišu i korištenje električne energije iz obnovljivih izvora. Sva sredstva od prodaje ZelEna prikupljaju se u fondu iz kojega se ostvaruju projekti iz područja obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i sustavnog gospodarenja energijom za potrebe ustanova javnoga sektora koje skrbe za društveno osjetljive kategorije stanovništva.

„Kao predvodnici digitalizacije na tržištu našim korisnicima pružamo pouzdanu i stabilnu gigabitnu mrežu, ali na odgovoran način.  Naša je obveza koristiti vlastitu stručnost i promicati zelenu i digitalnu transformaciju. U skladu s Europskim zelenim planom, ulažemo u tehnologije prihvatljive za okoliš i potičemo inovacije, ali i korisnike da svojim djelovanjem smanje utjecaj na okoliš. Nudimo napredna IoT rješenja koja su energetsku učinkovita i mogu se primijeniti u cijelom nizu sektora poput pametnih spremnika za razvrstavanje otpada ili automatizirane stanice za mjerenje kakvoće zraka i plina. Jednako tako kod naših korisnika promičemo i prelazak na e-račune umjesto papirnatih te tako čuvamo šume.“ – izjavio je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675