| | | | |

powered_by_lenovo_2020 A1 Hrvatska predstavila nove prepaid tarife - CroPC.net

A1 Hrvatska predstavila nove prepaid tarife

Stare mjesečne tarife i dalje su dostupne za korištenje korisnicima koji su ih ranije aktivirali

A1 Hrvatska je  predstavila novu ponudu za prepaid korisnike, u ponudi je pet potpuno novih tarifa, četiri nove opcije, a najveća novost ponude je funkcionalnost Switch, uz koju korisnici mogu zamijeniti minute razgovora i SMS poruke u data promet i obratno kada god to požele

Switch je dostupan na svim novim A1 tarifama na bonove, osim na Fleterici, i to jednostavno kroz Moj A1 aplikaciju. Prva zamjena unutar trajanja tarife je besplatna, a svaka iduća naplaćuje se 1 kunu.

Svaka tarifa nosi različit broj minuta i megabajta. Fleterica s čak 1TB interneta i 1500 minuta razgovora i SMS poruka višestruko premašuje potrošnju velike većine korisnika bonova, a dostupna je za 249 kuna. Za one koji, pak, troše nešto manje interneta, u ponudi je tarifa Strimalica s 10 GB te 1500 minuta i SMS-ova po cijeni od  139 kuna, kao i Surferica koja nosi 7 GB i 1000 minuta i SMS-ova za 99 kuna. Prepaid korisnici kojima nije toliko jednostavno potrošiti tu količinu prometa mogu se odlučiti za Sheralicu koja nosi 4 GB i 500 minuta i SMS-ova za 79 kuna ili Spikalicu s 1 GB i 300 minuta i SMS-ova za 49 kuna.

Na novim tarifama ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva. Usto, svaku tarifu korisnik može promijeniti kada god poželi i to bez naknade, a one nude i četiri nove opcije – 1 Giga, 4 Gige, 300 min/SMS i Non Stop Social. Uz već postojeće Noćne, Weekend i Tjedne opcije, kao i Opcije 9za9 i 30GB, svaki korisnik Strimalice, Surferice, Sheralice ili Spikalice može jednokratno tražiti još jedan ili četiri gigabajta prometa ili, ako mu je potrebno, dodatnih 300 minuta, odnosno SMS-ova, dok korisnici Fleterice mogu aktivirati samo Opciju 300 min/SMS. Usto, nove tarife nude i ponavljajuću opciju Non Stop Social koja, nakon uključenja, korisniku daje neograničen promet prema društvenim mrežama – Facebooku, Facebook Messengeru, WhatsAppu, Instagramu; TikToku i Snapchatu.

Za korisnike bonova u ponudi je i posebna ponuda A1 komplet A1 Alpha 20 za samo 1099 kuna uz koji će na poklon dobiti Cellularline BT bežične slušalice.

Stare mjesečne tarife i dalje su dostupne za korištenje korisnicima koji su ih ranije aktivirali. Redovito će se produljivati sve dok korisnik ima dovoljan iznos na računu za produljenje. Isto tako, ako korisnik unutar 30 dana od gubitka tarife nadoplati račun iznosom dovoljnim za produljenje, automatski će biti vraćen sa Start tarife na prethodno korištenu tarifu.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675