| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Nova promotivna ponuda iz Optima Telekoma - TV za 1 kn - CroPC.net

Nova promotivna ponuda iz Optima Telekoma - TV za 1 kn

Ovu promotivnu ponudu uz televizor za samo 1 kunu možete ostvariti već danas pozivom na besplatni broj 0800 0088, putem CHATA na optima.hr ili upitom na Facebooku i Instagramu, uz cijenu već od 252 kune mjesečno za TRIO paket ili već od 245 kuna mjesečno za DUO INT TV

Kada je TV sadržaj u pitanju članovi obitelji često imaju drugačije potrebe i ponekad je pravi izazov naći zajednički interes, no uvijek postoji rješenje – uz svaki TRIO ili DUO TV paket tijekom mjeseca svibnja, novi i postojeći korisnici Optima Telekoma mogu dobiti i TV za samo 1 kunu

Radi se o TV uređaju marke VIVAX 32“ HD Ready, koji u sebi već ima integrirani DVB-T2 prijamnik uz koji spremni dočekujete najavljenu promjenu TV signala.

Odabirom Optima paketa uz neograničeni Internet na ADSL ili VDSL tehnologiji do 60 Mbps i beskonačne minute razgovora, korisnici mogu uživati i u bogatom sadržaju na više od 100 TV i radijskih kanala koje Optima ima u Osnovnom paketu.

Veliki broj filmskih kanala, najviše dokumentarnih, sportskih, ali i dječjih, besplatna Snimalica i opcija Upravljanja vremenom na velikom broju kanala, čine ovaj paket zanimljivim cijeloj obitelji.

Ovu promotivnu ponudu uz televizor za samo 1 kunu možete ostvariti već danas pozivom na besplatni broj 0800 0088, putem CHATA na optima.hr ili upitom na Facebooku i Instagramu, uz cijenu već od 252 kune mjesečno za TRIO paket ili već od 245 kuna mjesečno za DUO INT TV. Ugovorna obveza je 24 mjeseca, a akcija traje do isteka zaliha.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675