| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon pokreće Canon Connected - CroPC.net

Canon pokreće Canon Connected

Canon Connected stvarateljima vizualnih priča daje pregršt načina da stvore i podijele sadržaj koji potiče na razmišljanje

Canon je najavio predstavljanje besplatnog portala sa sadržajima pod imenom Canon Connected, osmišljen je da bi educirao, inspirirao i zabavio fotoentuzijaste i videoentuzijaste. Canonovi ambasadori i zajednica snimatelja, stručnjaka i influencera iz cijele Europe redovno će na portal postavljati inspirativne i obrazovne videozapise, omogućujući korisnicima da nauče nove vještine ili usavrše svoje tehnike tijekom ovih jedinstvenih vremena

Mnogim fotografima i snimateljima su stroge mjere ograničavanja kretanja uvedene širom svijeta utjecale na mogućnost rada i putovanja. Canon Connected ljudima koji su u sličnoj situaciji nudi priliku da podijele svoje iskustvo, znanje i talent s virtualnom zajednicom fotoentuzijasta.

Canon Connected stvarateljima vizualnih priča daje pregršt načina da stvore i podijele sadržaj koji potiče na razmišljanje. Pokrivajući niz relevantnih tema, videozapisi će se sastojati od trikova i tutoriala namijenjenih svima zainteresiranima da nauče nešto novo od pravih majstora ili jednostavno usavrše svoje vještine fotografiranja ili snimanja.

Posjetitelji portala Canon Connected moći će pregledati videozapise koje su stvorili neki od najcjenjenijih svjetskih fotografa i snimatelja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675