| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Emisija HCL Pidžama Party izaziva poznate na gaming uživo - CroPC.net

Emisija HCL Pidžama Party izaziva poznate na gaming uživo

Do sada su emitirane dvije epizode

Kako bi potaknuo sve čitatelje i gledatelje da ostanu doma, ali i da malo pomogne ubiti dosadu kućne izolacije, HCL Gaming Portal pokrenuo je tjednu emisiju naziva HCL Pidžama Party u kojoj ugošćuje poznata lica iz svih sfera

Koncept emisije je spoj gaminga, zezancije i podcasta pa u svakom nastavku poznata lica HCL-a Igor Belan (glavni urednik) i Zoran Žalac (izvršni urednik) ugošćuju poznate osobe, s njima igraju videoigre te odgovaraju na pitanja publike. Emisija se na Facebooku i YouTubeu može gledati uživo svake subote od 18 sati, a poslije i kao snimka. Posljednji HCL Pidžama Party privukao je više od 80 000 gledatelja.

Do sada su emitirane dvije epizode. U prvoj epizodi gost je bio poznati komičar Ivan Šarić, kojemu se to toliko svidjelo da je odlučio postati stalni član ekipe. U drugoj epizodi sudionik je bio Daniel Lučić iz Croteama, najpoznatijeg hrvatskog developera igara, čiji su naslovi poznati po cijelome svijetu.

Treća epizoda slijedi ove subote, 18. 4. u 18 sati, a u goste stiže Luka Bulić. Luka će zajedno s Ivanom Šarićem i voditeljima s HCL-a odgovarati na pitanja, neobavezno popričati i odigrati jako zanimljivu igru Fibbage u kojoj je cilj vještim laganjem nasamariti druge igrače.

Publika tijekom cijelog tjedna u iščekivanju nove emisije može i aktivno sudjelovati u kreiranju zabavnog sadržaja objavljujući tematske fotografije (tema se mijenja svaki tjedan), uz hashtagove #ostanidoma i #HCLpidžamaparty. Najzanimljivije tematske fotografije dobit će i prigodnu nagradu od ekipe HCL-a.

Osim toga, publika tijekom tjedna može unaprijed postavljati pitanja za najavljene goste od kojih se najbolja izabiru te postavljaju uživo tijekom emisije. Publika svake subote može očekivati novo poznato lice i doživjeti ga u opuštenom izdanju te vidjeti kako se snalazi igrajući neku od video igara i odgovarajući na necenzurirana pitanja.

Svi gosti se javljaju putem video poziva, svatko iz vlastitog doma, poneki i zaista u pidžamama, a isto vrijedi i za voditelje Igora i Zorana. Cilj projekta je prikazati da se možemo zabavljati i družiti i dok smo svi u sigurnosti vlastitih domova, potaknuti što veći broj ljudi da zaista ostanu doma, po mogućnosti uz blagodati video igara.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675