| | | |

Predstavljen Nintendo Switch Lite

Pin It

Nintendo Switch Lite ima integrirane kontrole i manji je od glavne verzije Nintendo SwitchaNintendo Switch Lite ima integrirane kontrole i manji je od glavne verzije Nintendo Switcha

U video objavljenom jučer Nintendo je predstavio Nintendo Switch Lite, uređaj dizajniran posebno za igranje Nintendo Switch igara, ali u ručnom, prijenosnom načinu

Konzola Nintendo Switch Lite kreće s prodajom 20. rujna, a bit će dostupna u tri različite boje: žuta, siva i tirkizna. Torbica za nošenje i zaštitnik zaslona za Nintendo Switch Lite također će biti dostupni. Nintendo Switch s nama je još od ožujka 2017. i nudi tri različita načina reprodukcije: igranje u TV načinu rada postavljanjem konzole u Nintendo Switch dock, igranje u suradnji ili natjecanju u stolnom načinu rada dijeljenjem Joy-Con kontrolera i igranje u ručnom načinu rada. Konzola dolazi sa sivim Joy-Con kontrolerima ili neon crvenim i neon plavim Joy-Con kontrolerima.

Nintendo Switch Lite ima integrirane kontrole i manji je od glavne verzije Nintendo Switcha. Kako je zamišljen za način igranja u pokretu, ne podržava video izlaz na televizoru. Stoga se ne isporučuje s podnožjem ili HDMI kabelom.  

Novi uređaj može igrati sve igre za Nintendo Switch, a koje podržavaju ručni način rada, dok će neke igre imati ograničenja. Na poleđini pakiranja i informacija o proizvodu koje se nalaze na službenoj Nintendo web-stranici nalaze se informacije o tome koje su značajke uključene i koji su načini kompatibilni s određenim igrama.

Uz tri boje Nintendo Switch Lite dostupne na lansiranju, Nintendo će 8. studenog objaviti ograničenu konzolu Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition koja sadrži stilizirane gumbe cijan i magenta i ilustracije dva nova legendarna Pokémona s nadolazeće igre Pokémon Sword i Pokémon Shield. U Pokémon Swordu i Pokémon Shieldu, igrači će se upustiti u novu avanturu kroz regiju Galar, gdje će uhvatiti, boriti se i razmijeniti novootkrivene Pokémone i otkriti tajnu legendarnih Pokémona Zaciana i Zamazente. Konzola Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition bit će dostupna dok traju zalihe. Igre Pokémon Sword i Pokémon Shield dostupne su 15. studenog za sve konzole Nintendo Switch.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675