| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Tele2 poziva da otkrijete gameRAJ - CroPC.net

Tele2 poziva da otkrijete gameRAJ

Uz ovaj mobitel u paketu dolazi PlayStation 4 500 GB s dodatnim kontrolerom na poklon, tromjesečnim PS plus članstvom i 3 sjajne igre

U novoj Tele2 GAMERAJ ponudi stiže Samsung Galaxy A40, stvoren da prati tempo korisnika od jutra do mraka, PlayStation 4 500GB s dva kontrolera za još zabavnije turnire s obitelji i prijateljima te tri sjajne igre 

5,9-inčni Infinity-U zaslon, dvostruka kamera, punjač Fast Charging od 15 W te baterija od 3.100 mAh samo su neka od obilježja Samsung Galaxy A40 mobilnog uređaja. Infinity-U zaslon na Galaxy A40 uređaju omogućuje da se vidi svaki detalj na slici dok dvostruka kamera koja se sastoji od 16 MP kamere te ultraširoke 5 MP kamere s vidnim poljem od 123 stupnja može vidjeti svaku scenu baš poput ljudskog oka i zabilježiti svaku uspomenu. Ultraširoka kamera hvata sve, od pejzaža do grupnih fotografija, a uz glavnu kameru od 16 MP može se uroniti u svaki detalj bez obzira na to je li dan ili noć.

Posebnost ovog mobilnog uređaja je što prepoznaje što korisnik fotografira. Bez obzira na to radi li se o zapanjujućem zalasku sunca ili ukusnoj hrani, u trenu daje optimalnu razinu svjetline i zasićenja. Uz to, omogućuje korisnicima da izraze kreativnost na različite načine, uz pomoć vlastitih AR emotikona (emotikona proširene stvarnosti) koje mogu slati prijateljima ili dodavanjem naljepnica na svaku sliku koju snime.

Kada su u pitanju aplikacije ili igre, Galaxy A40 ima snagu i performanse da sve odradi glatko. 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a omogućuju više prostora za pohranu i uživanje bez prekida. Oni koji u igrama ipak više uživaju na „Plejki”, uz ovaj mobitel u paketu dolazi PlayStation 4 500 GB s dodatnim kontrolerom na poklon, tromjesečnim PS plus članstvom i 3 sjajne igre: The Last of Us Hits PS4, Uncharted Collection Hits i Ratchet Clanks Hits, za samo 155 kuna mjesečno uz tarifu RASPALI s BEZBROj GB. Ako se realizira kupnja preko webshopa, na dar dolazi još i igra FIFA19.

Za one koji ne žele mobilni uređaj u ponudi, Tele2 ima ponudu koja uključuje Playstation 4 500GB za svim spomenutim igrama, dva kontrolera, tromjesečno PS plus članstvo i HUAWEI B525 router za pokućni internet za samo 125 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675