| | | |

AOC partner nadolazećih velikih esport događanja

Pin It

AGON AG271QX monitor će im uvijek biti pri ruci, stoga Street Fighter natjecatelji ne mogu očekivati ništa manje od 1ms vremena odazivaAGON AG271QX monitor će im uvijek biti pri ruci, stoga Street Fighter natjecatelji ne mogu očekivati ništa manje od 1ms vremena odaziva

Specijalist za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom – velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. listopada, te od 10. do 11. studenog 2018. godine

Red Bull Guardians je prilagođeni Dota 2 turnir koji će se održati u Londonu. Četiri vodeća Dota 2 tima natjecat će se jedan protiv drugog s dodatnom drafting fazom u kojoj će moći izabrati tri heroja kao zamjene. Na događanju, svi timovi bit će opremljeni AGON AG241QG gaming monitorima. Drugo događanje, Red Bull Kumite, ugostit će 16 profesionalnih Street Fighter V igrača u Parizu, koji će koristiti AGON AG271QX gaming monitore.

Četiri tima bit će pozvana da sudjeluju u Red Bull Guardians Dota 2 turniru, koji će se održati od 19. do 20. listopada u Red Bullovom višenamjenskom esport postrojenju u Londonu – Red Bull Gaming Sphereu. Turnir će pružiti drugačiji doživljaj tradicionalne Dote, omogućujući sudionicima prilagođene radnje, poput dodatnog drafta ili zamjene heroja za vrijeme igre. Svaki novi heroj zadržavat će iste predmete i iskustvo kao onaj heroj koji je zamijenjen.
AOC Gaming je službeni monitor partner Red Bull Guardiansa, pa će stoga svaki Dota 2 igrač koristiti AGON AG241QG gaming monitor tijekom cijelog turnira. AG241QG monitor je opremljen ultra brzim TN panelom s vremenom odaziva od 1 ms, 2560 x 1440 rezolucijom i nevjerojatnom brzinom osvježavanja od 165 Hz te je dizajniran kako bi povećao performanse posvećenih igrača.

Šesnaest Street Fighter V igrača na Red Bull Kumiteu

Red Bull Kumite, koji će se održati 11. studenog u Salle Wagram auditoriju u Parizu, pozvat će 14 najprestižnijih Street Fighter V igrača svijeta. Još će dva igrača dobiti priliku da pronađu svoje mjesto na Red Bull Kumiteu tako što će biti najbolji na Last Chance Qualifier kvalifikacijama, tijekom kojih će se 10. studenog natjecati 256 igrača.

AGON AG271QX monitor će im uvijek biti pri ruci, stoga Street Fighter natjecatelji ne mogu očekivati ništa manje od 1ms vremena odaziva, izvanredne brzine osvježenja od 144 Hz te ultimativnog zaslona za igranje s visokim performansama.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675