| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Objavljena lista PlayStation Plus igara za srpanj - CroPC.net

Objavljena lista PlayStation Plus igara za srpanj

PlayStation Plus je mjesečna pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika

PlayStation Plus je mjesečna pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika

Na službenom PlayStation blogu je objavljena lista besplatnih igara koje PlayStation Plus pretplatnici mogu očekivati od 07. srpnja 2020. godine, od ovog tjedna moći će zaigrati NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Erica

Što se tiče vrijednosti ovih igara, originalna cijena za NBA 2K20 iznosi 449,00 kuna, dok je Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration dostupan po cijeni od 199,00 kuna. Što se tiče igre Erica, njena cijena iznosi 74,00 kune.

PlayStation Plus je mjesečna pretplata koja je do kraja prošle godine bilježila više od 38 milijuna pretplatnika, a nudi pristup multiplayer segmentima igara, besplatnim igrama i ekskluzivnim popustima na PlayStation Storeu.

Igre za PS Plus pretplatnike, dostupne od 7. srpnja do 3. kolovoza.

NBA 2K20

NBA 2K razvio se u puno više od košarkaške simulacije. NBA 2K20 platforma i otvoreni svijet Neighborhooda okuplja igrače i ljubitelje košarke* i postavlja trendove u košarkaškoj kulturi. Podignite svoje vještine na sljedeću razin uz napredni motion engine koji podržava razne stilove, precizno dodavanje i gađanje,  upravljanje loptom na terenu i nov način obrane terena.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

U Rise of the Tomb Raider, Lara otkriva drevnu tajnu zbog koje postaje meta nemilosrdne organizacije poznate kao Trinity. Tijekom potrage za snažnim i traženim artefaktom koje ne smije pasti u ruke organizacije Trinity, trag ju vodi do legende o Izgubljenom gradu Kitezh. Dok kreće u Sibir na uzbudljivu ekspediciju, Lara zna da mora stići do Izgubljenog grada i njegovih skrivenih tajni prije organizacije Trinity.

Erica

Zakoračite u opasan svijet podzemlja u ovom revolucionarnom interaktivnom trileru za PS4 u kojem sami sudjelujete u igri i kontrolirate akciju. Postanite Erica, djevojka koju muče noćne more o ubojstvu oca. Budući da su traumatični događaji iz njenoga djetinjstva ponovo u centru pozornosti zbog mučnih novih tragova, na vama je da otkrijete šokantnu istinu. Sve što odaberete utjecat će na razvoj igre, a na kraju zanimljive i složene priče čeka vas više različitih završetaka. 

Kasnije ovog tjedna PlayStation će objaviti besplatnu temu za PS4 kako bi proslavili 10 godina PS Plus-a. Tema će biti dostupna u trgovini PlayStation Store ograničeno vrijeme pa obratite pažnju.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675