| | | | |

powered_by_lenovo_2020 XPG postaje službeni sponzor turnira CS_SUMMIT 6  - CroPC.net

XPG postaje službeni sponzor turnira CS_SUMMIT 6

CS_SUMMIT 6 može se pratiti globalno, a organiziran je regionalno, s kvalifikacijama u Europi i Sjevernoj Americi

XPG, dobavljač visokoperformansnih proizvoda za igrače, profesionalce e-sporta i tehnološke entuzijaste, sa zadovoljstvom objavljuje da je postao službeni sponzor za igraće prijenosnike (Official Gaming Notebook Sponsor) serije online turnira CS_SUMMIT 6 za Valveovu igru RMR CS:GO

Taj turnir koji organizira Beyond the Summit (BTS) održava se od 22. lipnja do 5. srpnja. Kao dio sponzorstva, XPG XENIA postat će službeno igraće prijenosno računalo turnira.

CS_SUMMIT 6 može se pratiti globalno, a organiziran je regionalno, s kvalifikacijama u Europi i Sjevernoj Americi. XPG je značajan sponzor tog događaja u kategoriji prijenosnih računala za igrače. Ovo je drugi put da XPG sudjeluje kao sponzor u turniru koji organizira BTS. Tijekom turnira CS_SUMMIT 5, XPG je bio službeni sponzor u kategoriji tipkovnica.

”Nakon predstavljanja XPG-ove zlatne tipkovnice Golden SUMMONER na događaju CS_SUMMIT 5, svi mi u Beyond the Summitu smo više nego uzbuđeni da predstavimo zajednici i XPG-ovo vrhunsko prijenosno računalo XENIA. Osobno sam jako ponosan što na događaju CS_SUMMIT 6 imamo brend koji je toliko predan igračima kao što je XPG. XPG-ova odlučnost i predanost razvoju proizvoda visokih performansi namijenjenih igračima nikada me ne prestaje impresionirati,” kaže Michelle Cheng, potpredsjednica za prodaju i marketing u organizaciji Beyond the Summit.

“Oduševljeni smo što možemo ponovo surađivati s Beyond the Summitom i sudjelovati u uzbuđenju koje donosi CS_SUMMIT 6,” kaže Alex Yin, glavni direktor za proizvode za igrače i generalni direktor u XPG-u. “Vjerujemo da će ljudi koji ostaju doma oduševljeno prigrliti ovu priliku da gledaju najbolje timove iz branše e-sporta kako se bore online.”

BTS će prenositi turnir na svom kanalu na Twitchu kao i na drugim kanalima u više od deset jezika. Raspored prijenosa možete pronaći na web-mjestu https://summit.gg/. Nagradni fond ovog događaja koji se proteže kroz dva tjedna iznosi 200.000 američkih dolara.

Predstavljen u travnju ove godine, XPG XENIA značajan je iskorak za XPG kao brendov prvi prijenosnik za igrače. XENIA je nastala u suradnji XPG-a i Intela i opremljena je procesorom Intel Core i7-9750H te XPG-ovim nagrađivanim M.2 SSD pogonom SX8200 Pro kao i 2666-megahercnim DDR4 SO-DIMM memorijskim modulom kapaciteta 32 GB.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675