A1

LEGO i Nintendo udružili snage i predstavili - LEGO Super Mario

Nova linija omogućit će djeci da iskuse razigrani svijet Super Mario kao nikad do sad
Nova linija omogućit će djeci da iskuse razigrani svijet Super Mario kao nikad do sad
Nova linija omogućit će djeci da iskuse razigrani svijet Super Mario kao nikad do sad

LEGO Super Mario, nije ni video-igra, a ni tradicionalni LEGO set, već nova linija proizvoda koja sadrži interaktivni lik LEGO Mario koji sakuplja kovanice na razini stvarnih igara kreiranih od LEGO blokova

Nova linija omogućit će djeci da iskuse razigrani svijet Super Mario kao nikad do sad. Super Mario oživjet će u fizičkom LEGO svijetu, a nove razine izazova i stilovi igre bit će dio kultnog LEGO iskustva koje generacije uživaju.

 

Videozapis zorno prikazuje što obožavatelji mogu očekivati ​​kada se LEGO Super Mario lansira kasnije ove godin. Prikazuje igrača koji koristi interaktivni Mario lik za prikupljanje kovanica u stvarnoj razini igre koja je stvorena LEGO ciglama.

„Iznimno smo uzbuđeni što se Mario uključuje u fizički svijet kroz interaktivnu i društvenu LEGO igru“, rekla je Julia Goldin, glavna direktorica marketinga, EVP iz LEGO grupe. „Pomoću ovog iskustva pomoći ćemo milijunima mališana s ljubavlju prema Mariju da se uključe i igraju na potpuno novi način, gdje kontroliraju stvaranje i igranje igara s omiljenim likom. Besprijekorno uklapajući najnoviju digitalnu tehnologiju, LEGO Super Mario vrlo je društveno, interaktivno i suradničko iskustvo za djecu. "

"Uvijek sam volio LEGO proizvode i kako pomažu djeci da se koriste maštom za igru", rekao je Takashi Tezuka, izvršni direktor i proizvođač igara Nintendo Co., Ltd., "Novi proizvod koji smo stvorili zajedno s grupom LEGO želi spojiti dva različita stila igre - jedan u kojem slobodno gradite Mariov svijet i drugi u kojem igrate s Mariom u onom svijetu koji ste stvorili. "

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.