| | | |

Mario Kart Tour stiže na iOS i Android uređaje

Pin It

Mario Kart Tour je od početka besplatan i bit će dostupan za preuzimanje za iOS i Android uređaje od 25. rujnaMario Kart Tour je od početka besplatan i bit će dostupan za preuzimanje za iOS i Android uređaje od 25. rujna

25. rujna Mario Kart Tour, najnovija Nintendova igra stiže na iOS i Android uređaje, ova nova Mario Kart igra nadilazi Rainbow Road, s posebnim gradskim stazama koje igračima omogućuju utrku nadahnute stvarnim lokacijama poput New Yorka, Tokija i Pariza

Igrači koji žele primiti obavijest nakon što je igra dostupna za preuzimanje, mogu se prethodno registrirati putem App Storea i Google Play Storea.

U Mario Kart Touru, igrači mogu doživjeti beskrajnu trkačku zabavu Mario Karta. Igrači mogu birati vozače i vozila koje će se koristiti u utrkama kroz različite staze, uključujući nove dizajnirane i posebne gradske staze. Gradski staze u igri inspirirane su stvarnim lokacijama, a bit će dostupne tijekom određenih vremenskih razdoblja. Uz posebne staze, neki Mario Kart likovi dobit će i varijacije koje uključuju lokalni karakter gradova koji su prikazani u igri.

Mario Kart Tour je od početka besplatan i bit će dostupan za preuzimanje za iOS i Android uređaje od 25. rujna. Za igranje Mario Kart Tour potreban je Nintendo račun, a igrači se mogu registrirati povezivanjem svog Nintendo računa. Oni koji nemaju Nintendo račun mogu ga otvoriti na https://accounts.nintendo.com/register.

 

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675