| | | | |

powered_by_lenovo_2020 ADATA predstavlja vanjski tvrdi disk HM800 - CroPC.net

ADATA predstavlja vanjski tvrdi disk HM800

Kako HM800 dolazi u kapacitetima 4, 6 i 8 TB, korisnici mogu snimati sadržaje bez zadrške i jednostavno izrađivati sigurnosne kopije pomoću funkcije One-Touch Backup (sigurnosno kopiranje jednim dodirom)

Vanjski tvrdi disk HM800 obavezan je hardver za korisnike pametnih televizora jer ne samo da se s njega na televizoru mogu reproducirati omiljene serije, filmovi i sportska nadmetanja vrijedni maratonskog gledanja, nego taj uređaj omogućuje i snimanje tih sadržaja

Kako HM800 dolazi u kapacitetima 4, 6 i 8 TB, korisnici mogu snimati sadržaje bez zadrške i jednostavno izrađivati sigurnosne kopije pomoću funkcije One-Touch Backup (sigurnosno kopiranje jednim dodirom).

Uz vanjski disk HM8000 korisnici neće propustiti važnu utakmicu ni zadnju epizodu u sezoni omiljene serije. Mogu snimiti sve omiljene televizijske sadržaje na HM800 i uživati u njima kasnije. U doba sadržaja visoke razlučivosti korisnici ne mogu nikad imati previše prostora za pohranu – na prostor za pohranu kapaciteta maksimalno 8 TB sada će moći smjestiti do 1000[i] epizoda omiljene serije ili pohraniti na jednom mjestu gotovo sve svoje filmove, glazbu i ostalo. Sa svim tim prostorom za pohranu HM800 može biti i biblioteka igraćih sadržaja u koju se može pohraniti do 200[ii] naslova za PS4 ili Xbox.

HM800 je eksponencijalno brži od USB-a 2.0 jer sadrži tehnologiju TurboHDD koja primjenjuje prilagođene profile i algoritme za ubrzavanje prijenosa podataka na temelju prometa i resursa sustava. Može ubrzati prijenos podataka i donijeti performanse koje štede vrijeme, a koje će učiniti sadržaje dostupnima brzo i uz minimalno kašnjenje.

HM800 ima funkciju One-Touch Backup koja automatski sigurnosno kopira i sinkronizira datoteke pritiskom gumba, omogućujući korisnicima da sigurno pohrane svoje vrijedne sadržaje. 256-bitno AES šifriranje štiti pohranjene podatke od zlonamjernih upada i nenamjernog izlaganja, pa korisnici mogu biti mirni zahvaljujući najnovijim mjerama zaštite sigurnosti podataka.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675