| | | |

XPG SPECTRIX D60G sa 5634 MT/s srušio overclockerski rekord

Pin It

D60G nudi više RGB osvjetljenja po četvornom milimetru od bilo kojeg drugog dostupnog memorijskog modula, što odgovara više od 60 % površine modulaD60G nudi više RGB osvjetljenja po četvornom milimetru od bilo kojeg drugog dostupnog memorijskog modula, što odgovara više od 60 % površine modula

ADATA je objavio da je XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockirao RGB DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G na frekvenciju 5634 MT/s, što je novi rekord, prethodni rekord iznosio je 5608 MT/s

Novi rezultat za pamćenje ostvaren je na čipsetu Intel Core i9 i MSI-jevoj matičnoj ploči MPG Z390I GAMING EDGE AC u konfiguraciji hlađenoj dušikom. Rezultati su certificirani i objavljeni na web-mjestu HWBOT.

D60G nudi više RGB osvjetljenja po četvornom milimetru od bilo kojeg drugog dostupnog memorijskog modula, što odgovara više od 60 % površine modula. Posve otkriveni raspršivači svjetla posebno su široki za maksimalan doživljaj, a u kombinaciji s čarobnim višebojnim efektom toka pomoći će korisnicima da bez problema zasjene konkurenciju. Pažnju će plijeniti i jedinstven i avangardan stil memorijskih modula D60G – on uključuje prepoznatljiv dizajn svjetala u obliku slova X s višeslojnom površinom inspiriranom dijamantom, koja se izdvaja u masi.

Korisnici mogu prilagoditi svoje iskustvo igranja programibilnim svjetlosnim efektima. Mogu postaviti uzorke, brzinu pulsiranja, intenzitet svjetlosti i slično. Kontrole su lake zahvaljujući aplikaciji XPG RGB Sync. Ako korisnik već ima softver za kontrolu RGB osvjetljenja nekog od većih proizvođača matičnih ploča, moći će ga koristiti.

Memorijski moduli D60G načinjeni su od visokokvalitetnih čipova i metalnog pasivnog hladnjaka radi izvanrednog integriteta signala, pouzdanosti i stabilnosti, koji u stvarnosti povećavaju vijek trajanja tog memorijskog modula. Intel Extreme Memory (XMP) 2.0 profili znatno olakšavaju overclockiranje i povećavaju stabilnost sustava. Umjesto podešavanja pojedinačnih parametara u BIOS-u, korisnici to mogu raditi izravno preko operacijskog sustava PC-ja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675