| | | | |

powered_by_lenovo_2020 XPG SPECTRIX D60G sa 5634 MT/s srušio overclockerski rekord  - CroPC.net

XPG SPECTRIX D60G sa 5634 MT/s srušio overclockerski rekord

D60G nudi više RGB osvjetljenja po četvornom milimetru od bilo kojeg drugog dostupnog memorijskog modula, što odgovara više od 60 % površine modula

ADATA je objavio da je XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockirao RGB DDR4 memorijski modul SPECTRIX D60G na frekvenciju 5634 MT/s, što je novi rekord, prethodni rekord iznosio je 5608 MT/s

Novi rezultat za pamćenje ostvaren je na čipsetu Intel Core i9 i MSI-jevoj matičnoj ploči MPG Z390I GAMING EDGE AC u konfiguraciji hlađenoj dušikom. Rezultati su certificirani i objavljeni na web-mjestu HWBOT.

D60G nudi više RGB osvjetljenja po četvornom milimetru od bilo kojeg drugog dostupnog memorijskog modula, što odgovara više od 60 % površine modula. Posve otkriveni raspršivači svjetla posebno su široki za maksimalan doživljaj, a u kombinaciji s čarobnim višebojnim efektom toka pomoći će korisnicima da bez problema zasjene konkurenciju. Pažnju će plijeniti i jedinstven i avangardan stil memorijskih modula D60G – on uključuje prepoznatljiv dizajn svjetala u obliku slova X s višeslojnom površinom inspiriranom dijamantom, koja se izdvaja u masi.

Korisnici mogu prilagoditi svoje iskustvo igranja programibilnim svjetlosnim efektima. Mogu postaviti uzorke, brzinu pulsiranja, intenzitet svjetlosti i slično. Kontrole su lake zahvaljujući aplikaciji XPG RGB Sync. Ako korisnik već ima softver za kontrolu RGB osvjetljenja nekog od većih proizvođača matičnih ploča, moći će ga koristiti.

Memorijski moduli D60G načinjeni su od visokokvalitetnih čipova i metalnog pasivnog hladnjaka radi izvanrednog integriteta signala, pouzdanosti i stabilnosti, koji u stvarnosti povećavaju vijek trajanja tog memorijskog modula. Intel Extreme Memory (XMP) 2.0 profili znatno olakšavaju overclockiranje i povećavaju stabilnost sustava. Umjesto podešavanja pojedinačnih parametara u BIOS-u, korisnici to mogu raditi izravno preko operacijskog sustava PC-ja.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675