| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon proširuje seriju UVgel tiskarskih strojeva novim uređajem Océ Colorado 1650 - CroPC.net

Canon proširuje seriju UVgel tiskarskih strojeva novim uređajem Océ Colorado 1650

Tehnologija Océ FLXfinish omogućuje i tisak na porozne medije poput papira bez premaza i na meke materijale za natpise kao što su tkanina i grafika sa silikonskim rubovima tako što omogućuje da se svaka kapljica tinte fiksira odmah nakon nanošenja, sprječavajući da je podloga upije

Novi 64-inčni produkcijski tiskarski stroj naslanja se na revolucionarnu produktivnost, kvalitetu izlaznih materijala i fleksibilnost medija uređaja Océ Colorado 1640 uz isporuku optimalnih performansi za davatelje usluga tiska (PSP-ove) koji nude razne primjene, kao što su samoljepljivi vinil, zidne obloge, platna, meki natpisi i grafika s prednjim i pozadinskim osvjetljenjem, koje traže veliku razinu fleksibilnosti pri montaži i uokvirivanju

Océ Colorado 1650 funkcionira s novom verzijom tinte Canon UVgel namijenjene maksimalnoj fleksibilnosti povećavanjem „rastezljivosti“ svake fiksirane kapljice tinte. Materijali koji izlaze iz tiskarskog stroja mogu se savijati u skladu s primjenama mekih natpisa bez opasnosti od pucanja.

Uz to, Océ Colorado 1650 uključuje Océ FLXfinish – novi pristup LED fiksiranju koji omogućuje korisnicima izbor između mat ili sjajnog načina rada za svaki pojedinačni otisak radi postizanja estetski različitog dojma bez potrebe za zamjenom tinte ili medija. Sjajna završna obrada daje poseban vizualni dojam aplikacijama kao što su natpisi i posteri, dok je mat izgled posebno privlačan za visokokvalitetne primjene u zatvorenim prostorima koje se gledaju pod umjetnim svjetlom, kao što su zidne obloge ili premium materijali za trgovine.

Tehnologija Océ FLXfinish omogućuje i tisak na porozne medije poput papira bez premaza i na meke materijale za natpise kao što su tkanina i grafika sa silikonskim rubovima tako što omogućuje da se svaka kapljica tinte fiksira odmah nakon nanošenja, sprječavajući da je podloga upije.

Seriju Colorado krasi precizno pozicioniranje, što omogućuje gotovo savršenu registraciju za dvostrani i „obrnuti“ tisak kod namotanih medija čija je površina za tisak okrenuta prema unutra. Time se dodatno povećavaju produktivnost i svestranost.

Tiskarski stroj Océ Colorado 1640 preporučen je izbor za davatelje usluga tiska koji ponajviše rade podnu grafiku i natpise te grafiku za automobile, koje zahtijevaju najrobusnije performanse. Korisnici će moći uživati u prednostima kraćeg vremena potrebnog za izradu pojedinih rješenja jer su otisci napravljeni tehnologijom Canon UVgel odmah suhi, a veći izbor medija omogućuje proizvodnju materijala visoke kvalitete za zatvorene prostore pomoću offset papira sa strojno nanesenim premazom. Originalna tinta nudi veliku trajnost uz iznimnu podrazumijevanu otpornost na ogrebotine, abraziju, pranje i trljanje, ali i kemikalije i otapala, bez potrebe za laminiranjem.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675