| | | |

ADATA predstavlja pregršt novih proizvoda na Computexu, uključujući svoja prva kućišta, napajanja i sustave za hlađenje

Pin It

ADATA će po prvi put, i to pod tržišnom markom XPG, izložiti i svoje najnovije komponente namijenjene korisnicima koji sami sastavljaju računalne „pile“ADATA će po prvi put, i to pod tržišnom markom XPG, izložiti i svoje najnovije komponente namijenjene korisnicima koji sami sastavljaju računalne „pile“

ADATA najavljuje da će na sajmu Computex Taipei 2019 (od 28. svibnja do 1. lipnja 2019.) u Izložbenom centru Nangang na štandu L0810 predstaviti svoje najnovije XPG gejmerske, potrošačke i industrijske proizvode, pod geslom „Game to the Xtreme” (Igranje do daske) ADATA-ini XPG gejmerski proizvodi imat će središnju ulogu na ovogodišnjem štandu

Pored dosadašnjih proizvodnih linija tvrtke ADATA koje uključuju SSD pogone, tvrde diskove, memoriju i druge proizvode, ADATA će po prvi put, i to pod tržišnom markom XPG, izložiti i svoje najnovije komponente namijenjene korisnicima koji sami sastavljaju računalne „pile“. Među takvima su kućišta XPG BattleCruiser i Invader s ARGB kontrolerima i magnetskim prednjim pločama koje se brzo skidaju radi lake montaže bez alata i održavanja. Na sajmu će biti predstavljeni i sustav za tekuće hlađenje XPG Levante s radijatorom širine 240 mm i dva ugrađena ARGB ventilatora te napajanje XPG Core Reactorkoji je usklađeno sa specifikacijom Intel2020 i nudi visoku učinkovitost konverzije do 92 %.

Ostale novosti iz XPG-a koje će biti predstavljene u posebnoj Zoni XPG iskustva uključuju prve igraće naglavne slušalice na svijetu s dvije zvučničke jedinice XPG Precog, gejmerska tipkovnica XPG Summoners prekidačima Cherry MX te posebno prostrane podloge za miševe XPG Battleground, načinjene od glatke tkanine CORDURA otporne na ogrebotine i zalijevanja tekućinama.

Na sajmu će se moći vidjeti i vanjski SSD-ovi sa sučeljem USB-C: SE800 (nudi IP68 otpornost na vlagu i prašinu te brzine pisanja/čitanja do 1000 MB/s), SE760 i SC680 kao i jedinstveni vanjski tvrdi disk HD770G, dizajnom namijenjen igračima.

ADATA će predstaviti i najnoviju memorijsku karticu velike izdržljivosti microSDXC/SDHC UHS-I U3 Class 10 savršenu za kamere u kabinama automobila, kućne nadzorne sustave i druge primjene koje iziskuju stalno snimanje, kao i niz proizvoda za industrijske primjene, uključujući SLC, MLC i 3D NAND SSD-ove te memorijske kartice i memorijski modul DDR4 2666 koji može izdržati velike temperaturne raspone i spriječiti sulfuraciju.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675