| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Novi ThinkBook - izrađen za posao, dizajniran za novu generaciju - CroPC.net

Novi ThinkBook - izrađen za posao, dizajniran za novu generaciju

Tehnologija unutar ThinkBook serije projektirana je s minimalnim brojem uskih grla te koristi osmu generaciju Intel Core procesora, standardni SSD i moćnu grafiku s integriranom Intel UHD 620 ili odvojenom AMD Radeon 540X grafičkom karticom
Tehnologija unutar ThinkBook serije projektirana je s minimalnim brojem uskih grla te koristi osmu generaciju Intel Core procesora, standardni SSD i moćnu grafiku s integriranom Intel UHD 620 ili odvojenom AMD Radeon 540X grafičkom karticom
Tehnologija unutar ThinkBook serije projektirana je s minimalnim brojem uskih grla te koristi osmu generaciju Intel Core procesora, standardni SSD i moćnu grafiku s integriranom Intel UHD 620 ili odvojenom AMD Radeon 540X grafičkom karticom

Tehnologiju pokreće sljedeći veliki novitet, a Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima

U svijetu koji je neprestano online suvremeni radnici trebaju napredan prijenosnik koji mogu koristiti za suradnju iz gotovo bilo koje udaljene lokacije, a niti jedna druga grupa ne koristi pametniju tehnologiju za povećanje produktivnosti nego što ju koriste digitalno pismeni radnici nove generacije. Gotovo 60 posto tzv. “nove radne snage” stasalo je radeći, stvarajući i komunicirajući on-line putem otmjenih uređaja koji ostavljaju impresivan dojam. Milenijalce i generaciju Z čine generacije radnika koji žele smisleno zaposlenje i očekuju uređaje koji ublažavaju granice između posla, života, strasti i svrhe.

Na temelju istraživanja korisnika, ThinkBook posebno je osmišljen za tržište malih i srednjih poduzeća koja kupuju potrošačka prijenosna računala zbog dizajna i cjenovnih karakteristika, ali koja više ne mogu racionalizirati njihov manjak produženih jamstava i servisa, temeljnih potreba tvrtke bilo koje veličine. ThinkBook omogućuje rastućim tvrtkama zadržavanje konkurentske prednosti u privlačenju današnjih mladih, tehnološki obrazovanih stručnjaka s uređajima atraktivnog izgleda, koji su k tome i isplativi.

„Novi val mladih poslovnih lidera očekuje od svojih poslovnih uređaja da učine i nešto više ali i da imaju minimalistički izgled. Thinkbook je savršeno prikladan za popunjavanje postojeće praznine na tržištu malih i srednjih poduzeća,” izjavio je Eric Yu, viši potpredsjednik Lenova i generalni direktor SMB poslovnog segmenta Lenovo Intelligent Devices Group.

Širom svijeta rastuće tvrtke prihvaćaju trend nazvan 'Choose Your Own Device' (CYOD). Prema našim terenskim istraživanjima s 8 000 globalnih ispitanika, nova radna snaga iznimno vodi računa o tome kako im uređaj izgleda, naprimjer, vode računa o boji i materijalima, ali još uvijek više preferiraju odabir s popisa koji im osigurava organizacija za koju rade.

Ultra tanka ThinkBook S serija, dostupna kao 13-inčni i 14-inčni model, dizajnirana je za poslovne kupce koji nisu spremni na kompromise u osnovnim stvarima kao što su sigurnost, pouzdanost i usluge podrške, dok zadovoljavaju želju za elegantnim uređajima koji donose poznato iskustvo pametnih telefona na osobna računala.  Savršen za bilo koji posao, novi Lenovo ThinkBook 13s i 14s spajaju moderan izgled i elemente dizajnirane prema potrebama svakog korisnika, kao što su aluminijska kućišta s ugrađenim poslovnim i sigurnosnim značajkama koje potrošači očekuju od serije obitelji osobnih računala Think.

Značajka operativnog sustava Windows Modern Standby na uređaju ThinkBook 13s donosi povezivost pametnih telefona na poslovne prijenosnike, Vaš uređaj može preuzimati poruke e-pošte, primati obavijesti o Skype pozivima i ažurirati Windows aplikacije - čak i kada je poklopac zatvoren. Štoviše, nastavlja rad iz stanja pripravnosti gotovo odmah pomoću tipke Smart Power On ili, u nekim slučajevima, glasovnom naredbom.

Dual-array mikrofoni certificirani za Skype for Business te dvostruki zvučnici HARMAN za čist zvuk, poboljšavaju iskustvo suradnje putem VoIP poziva. Osim toga, namjenske Skype 'hot' tipke pojednostavljuju pozivanje s jednom tipkom za javljanje i jednom za prekidanje poziva.

Tehnologija unutar ThinkBook serije projektirana je s minimalnim brojem uskih grla te koristi osmu generaciju Intel Core procesora, standardni SSD i moćnu grafiku s integriranom Intel UHD 620 ili odvojenom AMD Radeon 540X grafičkom karticom. RapidCharge tehnologija također je standardna za ThinkBook 13s te omogućuje postizanje 80 posto kapaciteta baterija u jednom satu punjenja.

U poslovanju, vrijeme tijekom kojeg su računala nedostupna može imati kaskadni učinak, što rezultira manjim zadovoljstvom kupaca, koje pak utječe na reputaciju brenda. ThinkBook podržava niz usluga na poslovnoj razini, što uključuje Lenovo Premier Support, produživanje jamstva i nadogradnju, poput usluga podrške na licu mjesta sljedeći dan te međunarodno jamstvo. Sve one minimiziraju vrijeme nedostupnosti. Također, ThinkBookovi dolaze s ugrađenim značajkama samostalnog upravljanja koje su posebno korisne za manje tvrtke bez posebnih timova za podršku na licu mjesta. Među ostalim, predinstalirani Lenovo Vantage softver pruža alate za preventivnu dijagnostiku hardvera, personalizirane postavke hardvera i automatsku instalaciju kritičnih ažuriranja.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675