| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon predstavio nove pisače s punjivim spremnicima iz serije PIXMA G - CroPC.net

Canon predstavio nove pisače s punjivim spremnicima iz serije PIXMA G

Canon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajima

Canon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajima

Canon je predstavio tri kompaktna i cjenovno pristupačna pisača s punjivim spremnicima tinte koji proširuju postojeću Canonovu ponudu uređaja iz serije PIXMA G

Canon PIXMA G6040, namijenjen kućnim poduzetnicima i upotrebi u manjim uredima, višenamjenski je pisač u boji s mogućnostima skeniranja i kopiranja te praktičnom prednjom pločom s dvorednim LCD-om koja se može naginjati.

Canon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajima. Canon PIXMA GM2040 jednonamjenski je crno-bijeli pisač s punjivim tintnim spremnikom koji krase mali troškovi rada i velika produktivnost te je namijenjen tvrtkama koje najčešće zadovoljava crno-bijeli ispis.

Svi pisači namijenjeni su čestoj uredskoj upotrebi uz bolju kvalitetu ispisa, brži ispis i konkurentne tekuće troškove. Uz poboljšane bočice tinte kojima se lako rukuje, velike tintne spremnike i cijeli niz mogućnosti povezivanja, Canonova najnovija serija pisača PIXMA G donosi vlasnicima malih tvrtki beskompromisnu kvalitetu i bogate funkcionalnosti.

Sva tri pisača povećavaju produktivnost automatskim dvostranim ispisom i kapacitetom od 350 listova običnog papira, pa nije potrebno često nadopunjavati papir, što također smanjuje troškove. Kad razina tinte jako padne, tvrtke u kojima je tempo rada posebno brz osjetit će prednosti Canonovih naprednih bočica iz kojih se ne mora istiskivati tinta, posebno dizajniranih za brzu nadopunu radi skraćivanja vremena nedostupnosti pisača.

Uštede i napredak u produktivnosti koje donose novi pisači iz serije PIXMA G ne znače kompromise u kvaliteti. Canonova nova formula pigmentne crne tinte rezultira oštrim i jasnim tekstom, savršenim za ispis dokumenata i prezentacija profesionalne razine. Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040 mogu ispisivati i atraktivne fotografije bez obruba veličine do A4, pri čemu ispis fotografije dimenzija 10x15 cm traje oko 37 sekundi.

Canon PIXMA G6040, Canon PIXMA G5040 i Canon PIXMA GM2040 bit će kod službenih Canonovih maloprodajnih partnera od lipnja 2019.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675