| | | |

Canon predstavio nove pisače s punjivim spremnicima iz serije PIXMA G

Pin It

Canon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajimaCanon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajima

Canon je predstavio tri kompaktna i cjenovno pristupačna pisača s punjivim spremnicima tinte koji proširuju postojeću Canonovu ponudu uređaja iz serije PIXMA G

Canon PIXMA G6040, namijenjen kućnim poduzetnicima i upotrebi u manjim uredima, višenamjenski je pisač u boji s mogućnostima skeniranja i kopiranja te praktičnom prednjom pločom s dvorednim LCD-om koja se može naginjati.

Canon PIXMA G5040 jednonamjenski je pisač u boji koji se sigurno spaja s mrežom putem Ethernet protokola, a tu je i Wi-Fi za povezivanje s pametnim uređajima. Canon PIXMA GM2040 jednonamjenski je crno-bijeli pisač s punjivim tintnim spremnikom koji krase mali troškovi rada i velika produktivnost te je namijenjen tvrtkama koje najčešće zadovoljava crno-bijeli ispis.

Svi pisači namijenjeni su čestoj uredskoj upotrebi uz bolju kvalitetu ispisa, brži ispis i konkurentne tekuće troškove. Uz poboljšane bočice tinte kojima se lako rukuje, velike tintne spremnike i cijeli niz mogućnosti povezivanja, Canonova najnovija serija pisača PIXMA G donosi vlasnicima malih tvrtki beskompromisnu kvalitetu i bogate funkcionalnosti.

Sva tri pisača povećavaju produktivnost automatskim dvostranim ispisom i kapacitetom od 350 listova običnog papira, pa nije potrebno često nadopunjavati papir, što također smanjuje troškove. Kad razina tinte jako padne, tvrtke u kojima je tempo rada posebno brz osjetit će prednosti Canonovih naprednih bočica iz kojih se ne mora istiskivati tinta, posebno dizajniranih za brzu nadopunu radi skraćivanja vremena nedostupnosti pisača.

Uštede i napredak u produktivnosti koje donose novi pisači iz serije PIXMA G ne znače kompromise u kvaliteti. Canonova nova formula pigmentne crne tinte rezultira oštrim i jasnim tekstom, savršenim za ispis dokumenata i prezentacija profesionalne razine. Canon PIXMA G6040 i Canon PIXMA G5040 mogu ispisivati i atraktivne fotografije bez obruba veličine do A4, pri čemu ispis fotografije dimenzija 10x15 cm traje oko 37 sekundi.

Canon PIXMA G6040, Canon PIXMA G5040 i Canon PIXMA GM2040 bit će kod službenih Canonovih maloprodajnih partnera od lipnja 2019.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675