| | | |

ADATA predstavlja USB flash pogon UE700 Pro

Pin It

Pogon nema poklopac, nego je USB priključak sakriven u kompaktnom tijelu gdje je posve zaštićen, pa nema potrebe za poklopcemPogon nema poklopac, nego je USB priključak sakriven u kompaktnom tijelu gdje je posve zaštićen, pa nema potrebe za poklopcem

Ovaj pogon s brzinama čitanja/pisanja do 360/180 MB/s i kapacitetom pohrane do 256 GB korisnicima nudi brz prijenos podataka i pregršt prostora za filmove i videozapise visoke razlučivosti te druge podatke

Štoviše, pogon je sa svojom debljinom od 7 mm ultratanak te ima površinu od uglačanog aluminija, što ga čini krajnje prenosivim i oku ugodnim.

Uz sučelje USB 3.1 UE700 Pro krase velike brzine čitanja/pisanja do 360/180 MB u sekundi. To znači da korisnici mogu prenijeti datoteku s filmom veliku 4 GB za samo 22 sekunde2. U današnje doba 4K videozapisa nikad nemamo previše prostora za pohranu, pa stoga UE700 nudi kapacitet od 256 GB tako da korisnici mogu pohranjivati fotografije i videozapise u visokoj razlučivosti bez bojazni od nedostatka prostora.

Pogon nema poklopac, nego je USB priključak sakriven u kompaktnom tijelu gdje je posve zaštićen, pa nema potrebe za poklopcem. Jednostavnim pokretom palcem naprijed pogon je spreman za korištenje, dok se obrnutim pokretom priključak sprema natrag u tijelo radi pohrane ili putovanja. Čitav uređaj tanak je samo 7 mm s površinom od elegantnog uglačanog aluminija – ona naglašava profinjene koncentrične crte koje kao da isijavaju iz prekrasnog plavog LED pokazivača. Rupica za vezicu praktična je i omogućuje personalizaciju tako što korisnici mogu na UE700 Pro zakvačiti uzicu ili privjesak radi lakšeg nošenja i upotrebe kao ukras.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675