| | | |

Canon upotpunio portfelj uređaja imageRUNNER ADVANCE

Pin It

Do 30 % brži od prethodnika i s brzinama koje dostižu 71 str./min, najnoviji uređaji s početka ponude pouzdani su i kompaktni, savršeni za mala i srednje velika poduzeća te urede javne upraveDo 30 % brži od prethodnika i s brzinama koje dostižu 71 str./min, najnoviji uređaji s početka ponude pouzdani su i kompaktni, savršeni za mala i srednje velika poduzeća te urede javne uprave

Canon predstavlja šest novih uređaja za A4 crno-bijeli ispis iz serije imageRUNNER ADVANCE: iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i i iR ADV 715iZ

Serija imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II zamijenit će u ponudi postojeće modele 400i/500i i istovremeno korisnicima ponuditi značajno unaprjeđenje brzine, produktivnosti i sigurnosti. Novi uređaji opremljeni su svim prednostima postojeće treće generacije portfelja, uključujući najnoviju platformu Unified Firmware Platform, uniFLOW Online Express i poboljšanu sigurnost.

Do 30 % brži od prethodnika i s brzinama koje dostižu 71 str./min, najnoviji uređaji s početka ponude pouzdani su i kompaktni, savršeni za mala i srednje velika poduzeća te urede javne uprave. Mjere za uštedu vremena, kao što su nova tehnologija „sve u jednom“ utemeljena na ulošcima, znatno olakšavaju uklanjanje i zamjenu tonera, pa za te zadaće više nije potrebno zvati tehničara. Uza sve hardverske prednosti drugog izdanja treće generacije uređaja imageRUNNER ADVANCE, novi strojevi opremljeni su radi lakoće korištenja i intuitivnim korisničkim sučeljem i dodirnim zaslonom u boji. Korisnici mogu uživati u sveobuhvatnoj dosljednosti cijele platforme koja nudi personalizirano i pouzdano korisničko iskustvo. Prilagođeni zasloni, postavke i funkcije pomažu optimizirati tijekove rada.

Ugrađena platforma u oblaku Unified Firmware Platform (UFP) koja se stalno razvija smanjuje zahtjeve koji se stavljaju pred IT resurse. Stalnom nadogradnjom naših uređaja najnovijim značajkama i ažuriranjima oprema je posve funkcionalna i sigurna uz minimalan angažman korisnika. Korisnici pak mogu biti sigurni da je njihovo ulaganje zaštićeno, pa sa svakim ažuriranjem nije potrebno mijenjati flote uređaja. Pomoću značajke uniFLOW Online Express koja omogućuje integrirano praćenje troškova kroz vidljivost i kontrolu cijele ispisne infrastrukture korisnici mogu saznati ukupan trošak ispisa. Uložak vrste „sve u jednom“ dodatno smanjuje troškove, pa je pravi izbor za tvrtke svih veličina koje posebno paze na učinkovitost.

Novi uređaji imaju cijeli niz dodanih i unaprijeđenih sigurnosnih funkcija, pa su jedni od najrobusnijih i najpouzdanijih uređaja za A4 crno-bijeli ispis na tržištu. Kriptiranje HDD-a kao standardna značajka i prijava na uređaj uz autentifikaciju korisnika štite povjerljivost i ojačavaju sigurnost uređaja, čak i pri ispisu s mobilnih uređaja. Da bi se spriječilo neovlašteno raspačavanje povjerljivih informacija, razne funkcije uređaja mogu se „sakriti“ od pojedinačnih korisnika, čime se lakše usklađuje s GDPR-om.

S ugrađenim skenerom s automatskim ulagačem dokumenata, čitačem kartica iz blizine te posebnim modelom za završnu obradu, kompaktan dizajn znači da ti uređaji zauzimaju minimalno prostora bez negativnog utjecaja na funkcionalnost. Ugrađeni softver u oblaku omogućuje glatku integraciju s postojećim sustavima i daljinski pristup radi ispisa. Vrhunska kvaliteta slika čini ove uređaje sveobuhvatnim hardverskim i softverskim rješenjem koje je nenadmašno u zadovoljavanju poslovnih potreba za A4 crno-bijelim ispisom i skeniranjem.

„Uz ovo najnovije ažuriranje drugog izdanja treće generacije portfelja želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima svih veličina i potreba“, objašnjava Micaela Longo, stručnjakinja za marketing proizvoda u Canonu Europe. „Bilo da ste mali ili srednje velik ured ili pak velika kompanija, s ponosom možemo reći da Canon u svojoj ponudi ima uređaje koji odgovaraju svim budžetima, dok naša nagrađivana platforma istovremeno nudi najbolje funkcionalnosti i sigurnost u klasi.“

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675