| | | |

Novi Dell Alienware m15 gaming laptop upečatljivog dizajna u kojem se spajaju snaga i mobilnost

Pin It

Snagu m15 crpi iz 8. generacije Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkih kartica sposobnih za VR i više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-aSnagu m15 crpi iz 8. generacije Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkih kartica sposobnih za VR i više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-a

S napretkom tehnologije uređaji koji koristimo postaju sve manji i lakši, ali nije svaki dan da se susrećemo s uređajem koji uz sve to ima i vrhunske performanse

Primjer navedenog je novi Alienware 15'' gaming laptop revolucionarnog industrijskog dizajna presvučen legurama magnezija za jaču učinkovitost i mobilnost. Ovaj moćni laptop dolazi u dvije boje, Epic Silver i Nebula Red, obje jednako atraktivne i u kombinaciji s lakom prenosivosti laptopa pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gdje i bilo kako bez kompromisa vrhunskih performansi u rangu s moćnim PC gaming iskustvom.

Najnovija dopuna Dell Alienware gaming obitelji laptopa, Alienware m15 najlakši je i najtanji gaming laptop do sad i savršen odabir za igrače koji preferiraju laku prenosivost i mobilnost. Usmjerenost prema evoluciji i praćenju gaming zajednice omogućila je da Alienware svojom novom generacijom vrhunskih uređaja odgovori potrebama tržišta pri tome kontinuirano dalje ulažući u inovacije vođene vizijama, potrebama svojih korisnika i zajednice.

Unatoč smanjenim dimenzijama I težini, ovaj laptop je zadržao svoje snažne gaming performanse kakve se i očekuju od Alienware tehnologije. Optimiziran za savršenu izvedbu, maksimalnu mobilnost I upečatljivog dizajna, razvojni tim je naporno radio na tome da ga se upakira u okvir dimenzija 14.3x10.8’’ uz nevjerojatnu lakoću od 2,16kg. Glatki dizajn uskog ekrana omogućava maksimalnu otkrivenost ekrana za što bolje iskustvo akcijskih scena tijekom igranja u kombinaciji sa sub-17’’ Alienware tipkovnicom mSerije s 1.4mm key travel, anti-ghosting tipkama i četiri Alien-FX zone.

Snagu m15 crpi iz 8. generacije Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkih kartica sposobnih za VR i više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifier-a. Uz očekivani paket Alienware Command Centra i AlienFX prilagodljivih RGB osvjetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. za učinkovito hlađenje te bateriju uz koju možete igrati 17 sati ovaj laptop je uistinu prava igraća mašina bilo kad I bilo gdje.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675