| | | |

Canon predstavlja liniju za tisak na široke formate Océ ColorWave 3000

Pin It

Novi tiskarski strojevi sadrže tehnologiju Océ CrystalPoint koja se dokazala u proteklih 10 godina, a kombinira najbolje od tonera i tinte u posebnim ulošcima Océ TonerPearlsNovi tiskarski strojevi sadrže tehnologiju Océ CrystalPoint koja se dokazala u proteklih 10 godina, a kombinira najbolje od tonera i tinte u posebnim ulošcima Océ TonerPearls

Nova linija Océ ColorWave 3000 sastoji se od dvaju modela: Océ ColorWave 3500 i Océ ColorWave 3700, pri čemu oba zadovoljavaju potrebe tvrtki koje tiskaju srednje velike količine materijala te štede vrijeme, što znači i brži povrat ulaganja

Novi tiskarski strojevi sadrže tehnologiju Océ CrystalPoint koja se dokazala u proteklih 10 godina, a kombinira najbolje od tonera i tinte u posebnim ulošcima Océ TonerPearls. Oni se tope u tonerski gel koji se kristalizira na mediju. Od predstavljanja tehnologije Océ CrystalPoint 2008. Canon je širom svijeta instalirao više od 10 000 strojeva koji je podržavaju. Océ CrystalPoint omogućuje korisnicima rad s jeftinijim medijima bez kompromisa u kvaliteti. Otisci napravljeni tehnologijom Océ CrystalPoint odmah su suhi, pa se mogu odmah uzimati, slagati i preklapati.

Upotreba uložaka Océ TonerPearls omogućuje čvrsto prianjanje i otpornost na ogrebotine kao i oštre crte s minimalnim „rascvjetavanjem“ idealne za dokumente i grafiku visoke kvalitete. Otisci načinjeni tehnologijom Océ TonerPearls uz to su i vodootporni, pa omogućuju proizvodnju materijala za kratkotrajnu primjenu na otvorenom.

Liniju Océ ColorWave 3000 karakterizira i Océ PAINT (piezoakustična integrirana tehnologija sapnica) koja pomaže u letu prevladati kvar sapnice radi predvidljive i dosljedne kvalitete tiska uz smanjenje vremena koje je dnevno potrebno utrošiti na održavanje.

Océ ColorWave 3500 ima kapacitet medija do četiri role, a korisnici mogu automatski prelaziti s jednog medija na drugi radi brže proizvodnje. Océ ColorWave 3700 ima kapacitet medija do šest rola tiskajući na maksimalno 1200 m, dok u brzom načinu rada može otisnuti 368 m² postera dnevno.

Linija Océ ColorWave 3000 dolazi sa softverskim paketom Océ ClearConnect koji pomaže tvrtkama u upravljanju složenim poslovima tiska i ponudi fleksibilnijeg i intuitivnijeg sučelja prilikom slanja stroju datoteka za tisak.

Océ ColorWave 3700 podržava gotovo 40 različitih vrsta medija te medije debljine do 800 μm. Uz tehnologiju Océ MediaSense razmak između medija i glave tiskarskog stroja automatski se prilagođava na optimalnu udaljenost, pa tvrtke mogu tiskati na još veći raspon medija, uključujući papir bez premaza.

Nova će se linija Océ ColorWave 3000 početi isporučivati u trećem kvartalu 2018.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675