| | | |

ADATA najavljuje PCIe BGA SSD IUSP33F

Pin It

IUSP33F možda je malen veličinom, ali nipošto nije takav u performansamaIUSP33F možda je malen veličinom, ali nipošto nije takav u performansama

ADATA je upravo predstavio ADATA IUSP33F – PCIe BGA (Ball Grid Array) SSD, taj SSD dolazi u dimenzijama 80 % kompaktnijim od M.2 2242 SSD-ova, a u kombinaciji sa sučeljem PCIe Gen3x2 i 3D flash memorijom koji nude izvrsne performanse i trajnost, IUSP33F je savršeno rješenje za tanke tablete, prijenosna računala, hibride, mini PC-je, tanke klijente i nosiva računala

Uz sve veću prisutnost 3D flasha i naprednih tehnologija u proizvodnji, SSD-ovi postaju sve lakši i kompaktniji, a IUSP33F je rezultat tog razvoja. Zahvaljujući svojem kompaktnom BGA pakiranju dimenzija 11,5 mm x 13 mm i NAND flashu, IUSP33F krasi profil usporediv s onim eMMC memorije. Umanjeni profil proizvoda IUSP33F čini ga prikladnim za tanke uređaje kod kojih je prostor dragocjen.

IUSP33F možda je malen veličinom, ali nipošto nije takav u performansama. Koristi sučelje PCIe Gen3x2 usklađeno sa standardom NVMe 1.3, što mu omogućuje brzinu čitanja 1195 MB/s i pisanja 940 MB/s te 140 000 ulazno-izlaznih operacija u sekundi nasumičnog čitanja i 114 000 pisanja. Uz to podržava glavni memorijski međuspremnik za održavanje visokih performansi bez integriranog DRAM-a korištenjem glavne memorije u svrhu upravljanja flash memorijom uz istovremeno smanjenje potrošnje energije. IUSP33F koristi i 3D flash memoriju za velike kapacitete od 128 GB i 256 GB.

IUSP33F podržava tehnologiju ispravljanja pogrešaka LDPC i SRAM za otkrivanje i ispravljanje širokog raspona podatkovnih pogrešaka radi pouzdanijeg prijenosa podataka i dužeg vijeka trajanja proizvoda. Štoviše, E2E zaštita podataka štiti ga od oštećenja ili nedosljednih podataka te omogućuje najkraću moguću nedostupnost i smanjenje troškova održavanja.

Svaka komponenta SSD-a IUSP33F prošla je strogu provjeru i testiranje tijekom tvrtkina postupka provjere valjanosti SSD-ova. Taj postupak obuhvaća testiranje funkcionalnosti i pouzdanosti kako bi se osiguralo da kupci dobivaju proizvod za pohranu visoke kvalitete koji nudi vrhunske performanse i trajnost.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675