| | | |

Logitech predstavlja poboljšani miš G502 s HERO senzorom

Pin It

HERO 16K ultimativni senzor za brzinu, točnost i odaziv glavno je obilježje novog modela G502 koji dolazi s najnaprednijim i najučinkovitijim gaming senzorom koji je Logitech ikada napravioHERO 16K ultimativni senzor za brzinu, točnost i odaziv glavno je obilježje novog modela G502 koji dolazi s najnaprednijim i najučinkovitijim gaming senzorom koji je Logitech ikada napravio

Miš je zadržao dobro poznati oblik, no donosi najnovije tehnologije, uključujući novu generaciju senzora HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K – jedan od najnaprednijih i najpreciznijih senzora današnjice

Opremljen s tehnologijom LIGHTSYNC RGB, 11 programabilnih tipki, dodatnim utezima i pletenim kablom, najprodavaniji gaming miš na svijetu postao je još i bolji.

„Izvornu verziju miša G502 fanovi diljem svijeta su obožavali, no u međuvremenu smo razvili nevjerojatnu senzorsku tehnologiju“, rekao je Ujesh Desai, glavni menadžer za gaming u Logitechu. „Dodavanjem senzora HERO 16K miš je postao još boljim i vjerujem da će ga ljudi voljeti.

HERO 16K ultimativni senzor za brzinu, točnost i odaziv glavno je obilježje novog modela G502 koji dolazi s najnaprednijim i najučinkovitijim gaming senzorom koji je Logitech ikada napravio. Miš također dolazi s potpuno novom lećom i poboljšanim algoritmom za praćenje te donosi iznimnu preciznost u cijelom DPI rasponu. Novi HERO senzor nadmašuje karakteristike prethodne generacije i sposoban je ostvariti brzinu veću od 400 IPS-a i isporučiti16000 DPI-a s visokom točnošću.

Svaki detalj novog miša G502 HERO napravljen je kako bi se prilagodio različitim stilovima igre. Miš ima 11 tipki koje je moguće programirati kroz softver LGS (Logitech Gaming Software) kako biste mogli definirati naredbe i makronaredbe, prilagoditi težinu pomoću 3.6 grama utega i skrolati velikom brzinom zahvaljujuću „dual-mode“ opciji. Osvjetljenje se može personalizirati u rasponu od 18 milijuna boja pomoću LIGHTSYNC RGB tehnologije. Ugrađena memorija može pospremiti do 5 profila tako da uvijek možete računati na unaprijed definirane postavke.

Obzirom da se oblik miša nije mijenjao, miš Logitech G502 HERO iznimno je udoban, s gumiranim bočnim hvatištima i poboljšanim pletenim kablom za maksimalnu udobnost tijekom dugih igranja. Poboljšane mehaničke tipke razvijene u suradnji s Omronom donose iznimne tehničke karakteristike i trajnost od 50 milijuna klikova. Ukupna težina miša i ravnomjerno raspoređivanje težine može se prilagoditi uporabom dodatnih utega.

Očekuje se da će miš Logitech G502 HERO biti dostupan u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699,00 kuna.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675